Stručna služba

Jovo Galić, šef Stručne službe Skupštine

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Sektor za opšte poslove i skupštinske komisije

Šećo Bećić, zamjenik šefa Stručne službe Skupštine Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručni savjetnik za normativne poslove i uređivanje službenog glasnika, Esed Omerović,Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručni savjetnik za skupštinske komisije:

· · Ivona Stanković,  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručni savjetnik za odnose sa javnošću, Siniša MilićOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručni savjetnik – administrator, Dragan Matijević,  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručni savjetnik - lektor za bosanski jezik, Fatima RibićOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručni savjetnik - lektor za srpski jezik, Marica LakićOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručni savjetnik - lektor za hrvatski jezik, Andrea Antić-DugečOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Sektor za administrativno- finansijske poslove i tehničku podršku

šef sektora, Andrea Jokanović,  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Juni 2017
Po Ut Sr Ce Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

email-login

Trenutno je tu:

Ko je na portalu: 111 gostiju i nema prijavljenih članova