STRUČNA SLUŽBA

Kontakti

Adresa: Ul. Mladena Maglova 2, Brčko

Telefoni: 049/215-516

               049/230-610

              049/ 230-611

Šef Stručne službe Skupštine Jovo Galić, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Sektor za opće poslove i skupštinske komisije

Zamjenik šefa Stručne službe Skupštine i šef Sektora Šećo Bećić, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručni savjetnik za normativne poslove i uređivanje službenog glasnika

Esed Omerović, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručna savjetnica za skupštinske komisije Ivona StankovićOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručna savjetnica za odnose s javnošću Cvijeta KovačevićOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručni savjetnik – administrator Dragan Matijević,  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručna savjetnica - lektorica za bosanski jezik Fatima RibićOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručna savjetnica - lektorica za srpski jezik Marica LakićOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručna savjetnica - lektorica za hrvatski jezik Andrea Antić-DugečOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručne saradnice za skupštinske komisije:

Katica Ivanović: Komisija za budžet, Komisija za ekonomski razvoj i poljoprivredu; Komisija za obrazovanje, sport, kulturu i saradnju sa vjerskim zajednicama; Komisija za zaštitu ljudskih prava i Komisija za rad, zdravstvo i socijalnu zaštitu, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Vesna Kuga: Komisija za javnu bezbjednost i nadzor nad radom Policije; Komisija za ravnopravnost spolova; Komisija za komunalnu, javnu djelatnost i zaštitu okoline; Komisija za praćenje rada Vlade, institucija Distrikta i predstavke građana, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. 

Amra Halkić: Komisija za upravu i finansije; Komisija za evropske integracije; Komisija za mlade i Komisija za borbu protiv korupcije, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Zorica Gavrić, stručna referentica za plenarna zasjedanja Skupštine, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručnu pomoć u radu ostalim komisijama obezbjeđuju šef Stručne službe i Stručni savjetnik za normativne poslove i uređivanje službenog glasnika.

 

Sektor za administrativno-finansijske poslove i tehničku podršku

Šefica Sektora Andrea JokanovićOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Sekretarica predsjednika i potpredsjednika Skupštine Jasminka Ibrahimović, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručna saradnica za administrativno-finansijske i personalne poslove Vesna Jović, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Služba obezbjeđenja

Šef Službe obezbjeđenja Admir Žilić, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.