Stručna služba

Jovo Galić, šef Stručne službe Skupštine

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Sektor za opšte poslove i skupštinske komisije

Šećo Bećić, zamjenik šefa Stručne službe Skupštine Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručni savjetnik za normativne poslove i uređivanje službenog glasnika, Esed Omerović,Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručni savjetnik za skupštinske komisije: Ivona Stanković,  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručni savjetnik za odnose sa javnošću, -

Stručni savjetnik – administrator, Dragan Matijević,  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručni savjetnik - lektor za bosanski jezik, Fatima RibićOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručni savjetnik - lektor za srpski jezik, Marica LakićOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Stručni savjetnik - lektor za hrvatski jezik, Andrea Antić-DugečOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Sektor za administrativno- finansijske poslove i tehničku podršku

šef sektora, Andrea Jokanović,  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

August 2017
Po Ut Sr Ce Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

email-login

Trenutno je tu:

Ko je na portalu: 46 gostiju i nema prijavljenih članova