Predsjednik i dopredsjednik Skupštine na svečanom otvaranju poslovnog objekta u Plazuljama

mala Bili Brig foto 01Predsjednik i dopredsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH Esed Kadrić i Ivo Filipović nazočili su danas svečanom otvorenju poslovnog objekta Bili Brig d. o. o. u Brčkom.

Ovaj objekt od tisuću sto četvornih metara otvoren je u Plazuljama na površini od oko četiri tisuće četvornih metara, a vrijednost investicije je milijun dvjesto tisuća KM. Bili Brig d. o. o. je poduzeće iz Gruda koje se bavi uvozom, distribucijom i prodajom brendiranih pića, a svoje poslovnice osim u Brčkom ima u Sarajevu i Banja Luci.

Bili Brig foto 01

-         Iz poslovne jedinice u Brčkom koja zapošljava dvadeset pet ljudi pokrivamo sjeveroistočni dio BiH, opskrbljujemo oko tisuću petsto kupaca, a prihod koji ostvarujemo po toj osnovi je 12 milijuna KM ili 28 posto ukupnog prihoda tvrtke - rekao je Rosan Šimić, ravnatelj d. o. o. Bili Brig.

Svečanim presijecanjem vrpce novi objekt su otvorili ravnatelj Šimić i gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić koji je rekao da je ovim poslovnim potezom Bili Brig d. o. o. pružio šansu Brčko distriktu da se pokaže kao dobro poslovno okruženje.

Izuzev predstavnika Skupštine, Vlade i drugih institucija Brčko distrikta svečanosti su nazočili i brojni predstavnici poslovne zajednice u Brčko distriktu.

 

Bili Brig foto 02