Predsjednik Skupštine razgovarao s članovima Organizacijskog odbora Bajramskog turnira

mala Organizacioni odbor Bajramskog turnira foto 01Esed Kadrić, predsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH primio je danas članove Organizacijskog odbora 15. bajramskog turnira koji počinje sutra, 23. prosinca 2017. godine i trajat će do 5. siječnja 2018. godine.

-        Želja mi je da još jednom dam svoj doprinos realizaciji Bajramskog turnira koji po masovnosti i kvaliteti predstavlja jedan od značajnijih športskih događaja u Brčko distriktu BiH i ima svoje posebne vrijednosti. Nadam se da će ovaj turnir i afirmacija malog nogometa biti poticaj generacijama, posebno osnovnoškolcima da se bave ovim športom kako bi razvijali sebe i bili zdrave generacije koji će graditi ovu zajednicu -  rekao je predsjednik Kadrić.

Senad Bešić, član Organizacijskog odbora rekao je da se ove godine očekuje sudjelovanje blizu 90 ekipa u svim kategorijama, a za najuspješnije sudionike turnira pripremljeni su pehar, medalje i nagradni fond od 10 000 KM.

Za dosadašnji doprinos u organizaciji i održavanju Bajramskog turnira u Brčko distriktu BiH predsjedniku Skupštine Esedu Kadriću uručena je plaketa Organizacijskog odbora.

Dodjeljena plaketa Organizacionog odbora Bajramskog turnira Foto 2

Plaketa je uručena i zastupniku Skupštine Zijadu Nišiću koji je također nazočio današnjem prijamu i razgovoru s članovima Organizacijskog odbora.

Dodjeljena plaketa Organizacionog odbora Bajramskog turnira Foto 3