Izaslanstva Skupštine i Vlade Brčko distrikta BiH obišla radove na infrastrukturnim projektima u Rašljanima

mala Rašljani foto MALAIzaslanstva Skupštine i Vlade Brčko distrikta BiH na čelu sa Esedom Kadrićem,

predsjednikom Skupštine i Sinišom Milićem, gradonačelnikom Brčko distrikta  obišla su radove na nekoliko infrastrukturnih projekata u mjesnoj zajednici Rašljani. Oni su se na licu mjesta uvjerili u dinamiku i tijek radova na sanaciji šteta od poplava kao i izgradnji školske dvorane.

Rašljani FOTO 1 velika

Esed Kadrić, predsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH izrazio je zadovoljstvo vezano za dinamiku radova i istakao političko opredjeljenje za ravnomjeran razvitak i ulaganje u sva područja u Brčko distriktu BiH.

-        Opredijelili smo se da obilaskom mjesnih zajednica na području Distrikta  pogledamo stupanj realizacije nužnih infrastrukturnih projekata koje je Vlada predlagala i Skupština usvojila. Naše političko opredjeljenje, gradonačelnika, mene i svih u vlasti jeste ravnomjeran razvitak i ulaganje u sva područja Brčko distrikta. Da je to tako, potvrda su danas Rašljani, a vjerojatno ćemo idućeg tjedna obići neka druga mjesta na području Distrikta - rekao je predsjednik Kadrić.

Rašljani foto 3

Gradonačelnik Brčko distrikta Siniša Milić istakao je da je Vlada kreditom Svjetske banke izdvojila oko 1,5 milijun konvertibilnih maraka za sanaciju putnih komunikacija na ovom području kao i za druge radove na utvrđivanju zaštitnih pojasa u koritu rijeke.

- Radi se o obimnim radovima na području Rašljana, Islamovca i Bijele kojim se saniraju posljedice od katastrofalnih poplava iz 2014. godine. Intervenirali smo nedavno u ovoj mjesnoj zajednici i proglašavanjem stanja elementarne nepogode kako bismo zaštitili objekte i druga materijalna dobra  na ovom području gdje su se pojavila klizišta. Svjedoci smo i početka radova na izgradnji školske dvorane u vrijednosti od 320 000 KM - istakao je gradonačelnik Milić.

Obilasku infrastrukturnih radova nazočili su i mnogobrojni članovi Vlade i zastupnici u Skupštini kao i mještani mjesne zajednice Rašljani.

Rašljani foto 4

Veljaa 2018
Po Ut Sr Ce Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

email-login

Trenutno je tu:

Imamo 123 gostiju i nema članova online