Održana javna rasprava o Nacrtu zakona o zabrani pušenja i drugih oblika uporabe duhana i duhanskih proizvoda na javnim mjestima u Brčko distriktu BiH

mala Javna rasprava foto 1Sukladno Odluci Skupštine Brčko distrikta BiH danas je u Skupštini održana javna rasprava o Nacrtu zakona o zabrani pušenja i drugih oblika uporabe duhana i duhanskih  proizvoda, koju je organiziralo Povjerenstvo za rad zdravstvo i socijalnu skrb. Tomislav Stjepanović, predsjedatelj ovog Povjerenstva rekao je da će mišljenja i prijedlozi s javne rasprave biti dostavljeni zastupnicima Skupštine. On je podsjetio na osnovne odredbe iz Nacrta ovog zakona i rekao da će se njegovim donošenjem uvesti zbrana korištenja duhana i duhanskih proizvoda na javnim mjestima, u institucijama ali i ugostiteljskim objektima gdje će se morati vidljivo označiti i adekvatno izolirati prostor za pušače. 

Opširnije...

Utvrđen dnevni red 20. redovite sjednice Skupštine

mala Pripremni sastanak  Foto 1Voditelji zastupničkih klubova Skupštine Brčko distrikta BiH dogovorili su danas da se 20. redovita sjednica Skupštine održi u srijedu 29. studenoga 2017. godine. Na dnevnom redu će se naći nekoliko prijedloga zakona, više odluka  o utvrđivanju javnog interesa i nekoliko informacija.

Opširnije...

Javna rasprava o Nacrtu zakona o zabrani pušenja i drugih oblika uporabe duhana i duhanskih proizvoda

Sukladno Odluci Skupštine Brčko distrikta BiH 23. studenoga 2017. godine s početkom u 12 sati u velikoj dvorani Skupštine bit će održana javna rasprava o Nacrtu zakona o zabrani pušenja i drugih oblika uporabe duhana i duhanskih  proizvoda.

Odluku i Nacrt zakona preuzmite OVDJE!

Predsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH primio kadete rukometne reprezentacije BiH

mala Rukometaši kod predsjednika SkupštineEsed Kadrić, predsjednik Skupštine Brčko distrikta primio je danas rukometnu kadetsku reprezentaciju BiH. On je izrazio zadovoljstvo ovim susretom i rekao da je veoma rado prihvatio da Skupština Brčko distrikta bude pokrovitelj trodnevnog boravka kadetskih reprezentacija BiH i Slovenije koje će tijekom vikenda igrati dvije utakmice.

Opširnije...

Završena 19. sjednica Skupštine

mala 19.sjednica Skupština  Foto 1Skupština Brčko distrikta završila je sinoć 19. redovitu sjednicu. Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o komunalnim djelatnostima u prvom čitanju nije usvojen jer ponuđenim tekstom nije osigurana potpuna provedba presude Apelacijskog suda Brčko distrikta BiH u dijelu koji se odnosi na sankcije zbog neplaćanja parkinga. 

Opširnije...

19. REDOVITA SJEDNICA SKUPŠTINE

mala 18 sjednica foto 1Sjednica će se održati 15. studenoga 2017. godine (srijeda) s početkom u 10 sati, u skupštinskoj dvorani za sjednice.

Opširnije...

email-login

Trenutno je tu:

Imamo 100 gostiju i nema članova online