Stručna služba

Jovo Galić, šef Stručne službe Skupštine
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Sektor za opće poslove i skupštinska povjerenstva

Šećo Bećić, zamjenik šefa Stručne službe Skupštine Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stručni savjetnik za normativne poslove i uređivanje službenog glasnika, Esed Omerović,Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stručni savjetnik za skupštinska povjerenstva: Ivona StankovićOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stručni savjetnik za odnose s javnošću, -

Stručni savjetnik – administrator, Dragan MatijevićOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stručni savjetnik - lektor za bosanski jezik, Fatima RibićOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stručni savjetnik - lektor za srpski jezik, Marica LakićOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stručni savjetnik - lektor za hrvatski jezik, Andrea Antić-DugečOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sektor za administrativno- financijske poslove i tehničku potporu

šef sektora, Andrea JokanovićOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.