STRUČNA SLUŽBA

Kontakti

Adresa: Ul. Mladena Maglova 2, Brčko.

Telefoni:  049 215 516

                049 230 610

               049 230 611

Voditelj Stručne službe Skupštine Jovo Galić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sektor za opće poslove i skupštinska povjerenstva

Zamjenik voditelja Stručne službe Skupštine i voditelj Sektora Šećo Bećić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stručni savjetnik za normativne poslove i uređivanje Službenog glasnika,

Esed Omerović, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stručni savjetnik za skupštinska povjerenstva, Ivona StankovićOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stručni savjetnik za odnose s javnošću, Cvijeta KovačevićOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stručni savjetnik – administrator, Dragan Matijević,  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stručni savjetnik - lektor za bosanski jezik, Fatima RibićOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stručni savjetnik - lektor za srpski jezik, Marica LakićOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stručni savjetnik - lektor za hrvatski jezik, Andrea Antić-DugečOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stručni suradnici za skupštinska povjerenstva:

Katica Ivanović: Povjerenstvo za proračun, Povjerenstvo za ekonomski razvitak i poljoprivredu, Povjerenstvo za obrazovanje, šport, kulturu i suradnju s vjerskim zajednicama, Povjerenstvo za zaštitu ljudskih prava i Povjerenstvo za rad, zdravstvo i socijalnu skrb, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Vesna Kuga: Povjerenstvo za javnu sigurnost i nadzor nad radom Policije, Povjerenstvo za ravnopravnost spolova, Povjerenstvo za komunalnu, javnu djelatnost i zaštitu okoliša, Povjerenstvo za praćenje rada Vlade, institucija Distrikta i predstavke građana, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Amra Halkić: Povjerenstvo za upravu i financije, Povjerenstvo za europske integracije, Povjerenstvo za mladež, Povjerenstvo za borbu protiv korupcije, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zorica Gavrić, stručni referent za plenarna zasjedanja Skupštine, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stručnu pomoć u radu ostalim povjerenstvima osiguravaju voditelj Stručne službe i stručni savjetnik za normativne poslove i uređivanje Službenog glasnika.

Sektor za administrativno-financijske poslove i tehničku potporu

Voditelj Sektora, Andrea Cvjetinović,  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tajnica predsjednika i dopredsjednika Skupštine, Jasminka Ibrahimović, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Stručni suradnik za administrativno-financijske i personalne poslove, Vesna Jović,  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Služba osiguranja

Voditelj Službe osiguranja, Admir Žilić, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.