Предсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ примио кадете рукометне репрезентације БиХ

mala Rukometaši kod predsjednika SkupštineЕсед Кадрић, предсједник Скупштине Брчко дистрикта примио је данас рукометну кадетску репрезентацију БиХ. Он је изразио задовољство овим сусретом и рекао да је веома радо прихватио да Скупштина Брчко дистрикта буде покровитељ тродневног боравка кадетских репрезентација БиХ и Словеније које ће током викенда играти двије утакмице.

.

 

– Ми у Брчком имамо веома квалитетан рукометни клуб и цијеним да ће ови сусрети и утакмице, као и турнир који ћемо имати у децембру значајно допринијети даљем развоју рукометног спорта у Дистрикту –  рекао је предсједник Кадрић.

 Он је поручио да је Брчко отворено према државној и свим селекцијама које желе да дођу на припреме или такмичења и изразио увјерење да ће Брчко  као домаћин створити и боље услове за окупљања спортиста.

Rukometaši kod predsjednika Skupštine

Небојша Голић, селектор репрезентације захвалио се домаћинима и РК “Локомотива“ који је технички организатор сусрета кадетских репрезентација. Он је рекао да су у кадетској репрезентацији рукометаши из готово свих рукометних клубова и да су рад, дисциплина и што већи број сусрета и утакмица најважнији за развој и успјех спортиста.

Един Клис, капитен репрезентације који долази из РК „Криваја“ Завидовићи  изјавио је како се нада да ће на утакмицама које ће играти показати зашто су баш они изабрани у ову репрезентацију.

У знак захвалности за гостопримство репрезентативци су предсједнику Кадрићу уручили захвалницу.

Rukometaši  uručili zahvalnicu

Фебруар 2018
По Ут Ср Че Пе Су Не
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

email-login

Тренутно је ту:

Ко је на мрежи: 118 гостију и нема пријављених чланова