Предсједник и потпредсједник Скупштине на свечаном отварању пословног објекта у Плазуљама

mala Bili Brig foto 01Предсједник и потпредсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ Есед Кадрић и Иво Филиповић присуствовали су данас свечаном отварању пословног објекта предузећа „Били Бриг“ д. о. о. у Брчком.

Овај објекат од 1.100 квадратних метара отворен је у Плазуљама на површини од око 4.000 квадратних метара а вриједност инвестиције је 1.200.000,00 КМ. Били Бриг д. о. о. је предузеће из Груда које се бави увозом, дистрибуцијом и продајом брендираних пића, а својe пословнице осим у Брчком има у Сарајеву и Бањој Луци.

Bili Brig foto 01

– Из пословне јединице у Брчком која запошљава двадесет пет људи покривамо сјевероисточни дио БиХ, снабдијевамо око 1.500 купаца, а приход који остварујемо по том основу је 12 милиона КМ или 28 одсто укупног прихода фирме – рекао је Росан Шимић, директор д. о. о. Били Бриг.

Свечаним пресијецањем врпце нови објекат су отворили директор Шимић и градоначелник Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић који је рекао да је овим пословним потезом Били Бриг д. о. о. пружио шансу Брчко дистрикту да се покаже као добро пословно окружење.

Осим представника Скупштине, Владе и других институција Брчко дистрикта свечаности су присуствовали и бројни представници пословне заједнице у Брчко дистрикту. 

Bili Brig foto 02