Уручени новогодишњи пакетићи дјеци у здравственим институцијама и Обданишту „Евлад“

mala Novogodišnji paketići Foto malaПредсједник и потпредсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ Есед Кадрић и Иво Филиповић уручили су данас новогодишње пакетиће дјеци у Центру за ментално здравље, дјеци која се налазе на лијечењу на Одјељењу педијатрије у Болници у Брчком и малишанима Обданишта „Евлад“.

Novogodišnji paketići CMZ foto 1

„Жељели смо да их обрадујемо и пожелимо им срећне празнике. Такође, на овај начин жељели смо показати да бринемо о њима и да локална власт настоји поправити њихов материјални положај и помоћи њиховим родитељима“, рекао је предсједник Кадрић током посјете Центру за ментално здравље.

Потпредсједник Скупштине Иво Филиповић, такође је изразио задовољство данашњим сусретима с малишанима овога центра.

„Ово је један од угоднијих послова које смо имали ових претпразничних дана. Овој дјеци треба додатна пажња и они посебно заслужују да им се погледа у очи и честита Нова година“, рекао је потпредсједник Филиповић.

Novogodišnji paketići pedijatrija foto 2

Након посјете Центру за ментално здравље предсједник и потпредсједник Скупштине посјетили су Одјељење педијатрије у брчанској Болници и малишанима који се налазе на лијечењу такође уручили новогодишње пакетиће и пожељели им брзо оздрављење.

Малишани Обданишта „Евлад“ приредили су за руководство Скупштине пригодан програм након кога су и њима уручени новогодишњи пакетићи.  

 

Novogodišnji paketići Evlad foto 3