Одржана јавна расправа о Нацрту закона о забрани пушења и других облика употребе дувана и дуванских производа на јавним мјестима у Брчко дистрикту БиХ

mala Javna rasprava foto 1У складу са Одлуком Скупштине Брчко дистрикта БиХ данас је у Скупштини одржана јавна расправа о Нацрту закона о забрани пушења и других облика употребе дувана и дуванских производа, коју је организовала Комисија за рад, здравство и социјалну заштиту. Томислав Стјепановић, предсједавајући ове комисије, рекао је да ће мишљења и предлози са јавне расправе бити достављени посланицима Скупштине. Он је подсјетио на основне одредбе из Нацрта овог закона и рекао да ће се његовим доношењем увести збрана коришћења дувана и дуванских производа на јавним мјестима, у институцијама али и угоститељским објектима гдје ће се морати видљиво означити и адекватно изоловати простор за пушаче. 

Опширније...

Утврђен дневни ред 20. редовне сједнице Скупштине

mala Pripremni sastanak  Foto 1Шефови посланичких клубова Скупштине Брчко дистрикта БиХ договорили су данас да се 20. редовна сједница Скупштине одржи у сриједу 29. новембра 2017. године. На дневном реду ће се наћи неколико предлога закона, више одлука о утврђивању јавног интереса и неколико информација.

Опширније...

Јавна расправа о Нацрту закона о забрани пушења и других облика употребе дувана и дуванских производа

У складу са Одлуком Скупштине Брчко дистрикта БиХ, 23. новембра 2017. године с почетком у 12 часова у великој сали Скупштине биће одржана јавна расправа о Нацрту закона о забрани пушења и других облика употребе дувана и дуванских  производа.

Одлуку и Нацрт закона преузмите ОВДЈЕ!

Предсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ примио кадете рукометне репрезентације БиХ

mala Rukometaši kod predsjednika SkupštineЕсед Кадрић, предсједник Скупштине Брчко дистрикта примио је данас рукометну кадетску репрезентацију БиХ. Он је изразио задовољство овим сусретом и рекао да је веома радо прихватио да Скупштина Брчко дистрикта буде покровитељ тродневног боравка кадетских репрезентација БиХ и Словеније које ће током викенда играти двије утакмице.

.

Опширније...

Завршена 19. сједница Скупштине

mala 19.sjednica Skupština  Foto 1Скупштина Брчко дистрикта завршила је синоћ 19. редовну сједницу. Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о комуналним дјелатностима у првом читању није усвојен јер понуђеним текстом није обезбијеђено потпуно спровођење пресуде Апелационог суда Брчко дистрикта БиХ у дијелу који се односи на санкције због неплаћања паркинга. 

Опширније...

19. РЕДОВНА СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ

mala 18 sjednica foto 1Сједница ће се одржати 15. новембра 2017. године (сриједа) с почетком у 10 часова, у скупштинској сали за сједнице.

Опширније...

Новембар 2017
По Ут Ср Че Пе Су Не
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

email-login

Тренутно је ту:

Ко је на мрежи: 102 гостију и нема пријављених чланова