Име и презиме:
Радослав Богићевић
Датум рођења:
03.01.1953.
Мјесто рођења:
Поточари, Брчко
Пребивалиште:
Брчко
Страначка припадност:
СДС-НДП
Заступник од:
19.11.2008.
Дужност у Скупштини:
Предсједавајући Комисије за комуналну, јавну ђелатност и заштиту околине.
Стручна спрема:
ВСС, дипломирани технолог
Страни језици:
Биографија:
Радослав (Богољуба) Богићевић рођен је 03. 01. 1953. године у Поточарима, општина Брчко. Основну школу завршио је у Брчком, средњу текстилну у Загребу, а техничку у Винковцима. Вишу текстилну школу завршио је у Београду, а Технолошки факултет у Бањалуци.
Радио је као директор творнице чарапа у ТК Интерплет, затим као професор у техничко-школском центру Брчко. Био је предсједник Извршног одбора Скупштине општине Брчко и генерални директор Интерплета Брчко.
Политичко ангажовање: био је члан Савеза комуниста, члан Српске демократске странке и посланик у претходна два мандата Скупштине. Члан је Народног демократског покрета и потпредсједник ове странке на нивоу РС.
Отац двоје ђеце.
Контакт:
Телефон: 065 649-522
E-mail: radoslav.bogicevic@skupstinabd.ba

Напомена: Посланици Скупштине Брчко дистрикта БиХ сами су испунили образац с биографским подацима, искључиво за потребе презентације на Wеб-страници. Врста и обим података који су објављени на овој страници представљају њихов властити избор а Стручна служба Скупштине интервенисала је само у случају правописних и граматичких грешака.

email-login

Тренутно је ту:

Ко је на мрежи: 82 гостију и нема пријављених чланова