Стручна служба

Јово Галић, шеф Стручне службе Скупштине

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Сектор за опште послове и скупштинске комисије

Шећо Бећић,замјеник шефа Стручне службе Скупштине Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Стручни савјетник за нормативне послове и уређивање службеног гласника,Есед Омеровић,Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Стручни савјетник за скупштинске комисије:

· · Ивона Станковић,  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Стручни савјетник за односе са јавношћу, Синиша МилићОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Стручни савјетник – администратор, Драган МатијевићОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Стручни савјетник - лектор за босански језик, Фатима РибићОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Стручни савјетник - лектор за српски језик, Марица ЛакићОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Стручни савјетник - лектор за хрватски језик, Андреа Антић-ДугечОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Сектор за административно финансијске послове и техничку подршку

шеф сектора, Андреа Јокановић,  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.