Стручна служба

Јово Галић, шеф Стручне службе Скупштине

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Сектор за опште послове и скупштинске комисије

Шећо Бећић,замјеник шефа Стручне службе Скупштине Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Стручни савјетник за нормативне послове и уређивање службеног гласника,Есед Омеровић,Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Стручни савјетник за скупштинске комисије: Ивона Станковић,  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Стручни савјетник за односе са јавношћу, -

Стручни савјетник – администратор, Драган МатијевићОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Стручни савјетник - лектор за босански језик, Фатима РибићОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Стручни савјетник - лектор за српски језик, Марица ЛакићОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Стручни савјетник - лектор за хрватски језик, Андреа Антић-ДугечОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Сектор за административно финансијске послове и техничку подршку

шеф сектора, Андреа Јокановић,  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

email-login

Тренутно је ту:

Ко је на мрежи: 111 гостију и нема пријављених чланова