СТРУЧНА СЛУЖБА СКУПШТИНЕ БРЧКО ДИСТРИКТА БиХ

Контакти

Адреса: Улица Младена Маглова број 2, Брчко

Телефони: 049/215-516

                   049/230-610

                  049/ 230-611

Шеф Стручне службе Скупштине Јово Галић, јОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Сектор за опште послове и скупштинске комисије

Замјеник шефа Стручне службе Скупштине и шеф Сектора Шећо Бећић, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Стручни савјетник за нормативне послове и уређивање Службеног гласника Есед Омеровић, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Стручни савјетник за скупштинске комисије Ивона СтанковићОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Стручни савјетник за односе са јавношћу Цвијета КовачевићОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Стручни савјетник – администратор Драган МатијевићОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Стручни савјетник – лектор за босански језик Фатима РибићОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Стручни савјетник – лектор за српски језик Марица ЛакићОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Стручни савјетник – лектор за хрватски језик Андреа Антић ДугечОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Стручни сарадници за скупштинске комисије:

Катица Ивановић: Комисија за буџет, Комисија за економски развој и пољопривреду, Комисија за образовање, спорт, културу и сарадњу с вјерским заједницама, Комисија за заштиту људских права и Комисија за рад, здравство и социјалну заштиту, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 

Весна Куга: Комисија за јавну безбједност и надзор над радом Полиције, Комисија за равноправност полова, Комисија за комуналну, јавну дјелатност и заштиту околине, Комисија за праћење рада Владе, институција Дистрикта и представке грађана, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Амра Халкић: Комисија за управу и финансије; Комисија за европске интеграције, Комисија за младе, Комисија за борбу против корупције, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Зорица Гаврић, стручни референт за пленарна засједња Скупштине, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Стручну помоћ у раду осталим комисијама обезбјеђују шеф Стручне службе и стручни савјетник за нормативне послове и уређивање Службеног гласника.

 

Сектор за административно-финансијске послове и техничку подршку

Шеф Сектора Андреа Цвјетиновић,  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Секретарица предсједника и потпредсједника Скупштине Јасминка Ибрахимовић, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Стручни сарадник за административно-финансијске и персоналне послове Весна Јовић, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Служба обезбјеђења

Шеф Службе обезбјеђења Адмир Жилић, Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.