Video Skupštine Brčko distrikta BiH

Ovdje možete pogledati promotivni video Skupštine Brčko distrikta BiH. Više snimaka možete potražiti na našem You Tube kanalu. Skupština Brčko distrikta BiH.

UNAPREĐENJE POSLOVANJA BANKARSKOG SEKTORA U DISTRIKU NAGOVJEŠTAJ VELIKIH KAPITALNIH INVESTICIJA

mala Nova banka 3Predsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH Siniša Milić, koji je danas prisustvovao otvaranju novih prostorija filijale Nove banke u Brčkom, rekao je da mu je drago  što  bankarski sektor vidi priliku za unapređenje svog poslovanja na prostoru Distrikta Brčko te da je to nagovještaj velikih kapitalnih investicija na prostoru naše lokalne zajednice.

Milić je poručio da je potrebno da svi zajedno nastavimo da radimo u interesu ove lokalne zajednice i njenih građana, a svim zaposlenima u Novoj banci poželio uspješan rad.

Gradonačelnik Brčkog Esed Kadrić rekao je da poslovanje ove i mnogih banaka na prostoru Distrikta potvrđuje finansijsku stabilnost ove lokalne zajednice i njen potencijal za razvoj bankarskog sektora te najavio izgradnju javne infrastrukture  i realizaciju velikih privatnih poslovnih inicijativa na dobrobit svih građana.

Predsjednik Uprave Nove banke Siniša Adžić napomenuo je da je saradnja s Vladom i Skupštinom veoma važna posebno kroz rad na zajedničkim projektima, jer smatra da bez razvoja lokalne zajednice i biznisa nema budućnosti ni za razvoj bankarskog sektora.

Podijelite na društvenim mrežama