PREDSJEDNIK SKUPŠTINE NOVOGODIŠNJIM PAKETIĆIMA OBRADOVAO NAJMLAĐE SUGRAĐANE

mala Foto paketići vrtić deda mrazPredsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH Siniša Milić obradovao je novogodišnjim paketićima djecu u obdaništima Javne ustanove „Naša djeca“ , Mentalno-rehabilitaciono i edukativnom centru i Odjeljenju pedijatrije.

Za ove namjene Skupština je obezbijedila 530 novogodišnjih paketića, a dio paketića za djecu u obdaništima obezbijeđen je u saradnji s  članovima Kluba ljubitelja prirode iz Brčkog, koji su novogodišnje paketiće upotpunili promotivnim materijalima o važnosti očuvanja životne sredine, a s ciljem podizanja ekološke svijesti kod najmlađih.

Predsjednik Skupštine Siniša Milić rekao je da je podjela novogodišnjih paketića tradicija Skupštine.Foto paketići Centar

„Ono što smo mi danas dobili od djece su njihovi osmijesi i zadovoljstvo i to jeste i treba da bude motiv svih naših aktivnosti u strukturama vlasti u Brčkom“, rekao je predsjednik Milić.

Direktorica Javne ustanove obdanište i zabavište „Naša djeca“ Jasna Jovičić rekla je da je dan podjele paketića dan radosti za djecu i da je to bila njihova završna aktivnost ove godine.

Zlata Paprić, šefica Centra za mentalno zdravlje, rekla je da je kroz tretmane u  Mentalno-rehabilitaciono-edukativnom centru prošlo oko 2.000 djece i da je u svakom trenutku oko 100 djece na tretmanu kod nekog od zaposlenih stručnih lica, koji, kako kaže, rade u otežanim uslovima zbog kovida 19.

Samir Mujkić, šef Odjeljenja pedijatrije u brčanskoj bolnici rekao je da zbog akutnih zdravstvenih problema kroz Odjeljenje prolazi veliki broj djece i da ih je na liječenju, trenutno, sedmoro.  Foto paketići pedijatrija 3

Podijelite na društvenim mrežama