skupstinalogogif

  SLUŽBENI GLASNIK

  sglasnik

   

  Ime i prezime:
  Suad Burić
   
  Datum rođenja:
  21. 7. 1966.
   
  Mjesto rođenja:
  Brčko
   
  Prebivalište:
  Bašeskija 11, Brčko
   
  Stranačka pripadnost:
  Nezavisni poslanik
   
  Polanik od:
  26. 1. 2011.
   
  Dužnost u Skupštini:
  predsjedavajući Komisije za mlade
   
  Stručna sprema:
  VSS
   
  Strani jezici:
  engleski i njemački - pasivno
   
  Biografija:
  Rođen 21. 7. 1966.godine. Osnovnu i srednju školu, CUO „Boriša Kovačević“, završio je u Brčkom. Zvanje diplomiranog ekonomiste stekao je 1991. godine na Ekonomskom fakultetu Brčko.
  Na radnom mjestu samostalnog programera u DD „Merkur“ radio je 1992. godine. U periodu 1996. do 1998. godine radio je kao šef komercijale u DD „Novogradnja“ Brčko- Gornji Rahić, a od tada do uspostave Brčko distrikta BiH u multietničkoj adminstraciji Brčko, bio je šef Odsjeka za obnovu i razvoj. Uspostavom distrikta pa sve do 2008. godine radio je kao šef Pododjeljenja za podršku mjesnim zajednicama, udruženjima građana i NVO. Od 2009. godine radi u JP “Komunalno Brčko“ kao PR službenik.
   
  Kontakt:
  Telefon: 049 217 675
  E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

  Napomena: Poslanici Skupštine Brčko distrikta BiH sami su ispunili obrazac s biografskim podacima, isključivo za potrebe prezentacije na Web-stranici. Vrsta i obim podataka koji su objavljeni na ovoj stranici predstavljaju njihov vlastiti izbor a Stručna služba Skupštine intervenisala je samo u slučaju pravopisnih i gramatičkih grešaka.