ORGANIZIRAN PRIJAM ZA EUROPSKOG PRVAKA U KICKBOKSU DORIS ŽIVKOVIĆ

mala FOTO Prijem za Doris Zivkovic Predsjednik Skupštine Brčko distrikta Siniša Milić organizirao je danas u prostorijama Skupštine prijam za europsku prvakinju u kickboksu, Doris Živković iz brčanskog kluba STORM GYM i njezinog trenera Vedada Mulaomerovića.

Predsjednik Milić tom prilikom rekao je da borilački športovi moraju naći mjesto u financiranju iz lokalnog proračuna jer su rezultati koje je postigla  Doris, ali i drugi klubovi borilačkih športova doprinijeli promociji Brčko distrikta kao rijetko koji šport na ovim prostorima.

„Nimalo ne sumnjam u njezine buduće rezultate. Na nama je da pratimo te mlade ljude i radi promocije Brčko distrikta i radi njih samih, jer su to dobra djeca, športski karakteri i na ponos Brčko distrikta“, istaknuo je Milić.

Doris Živković zahvalila je predsjedniku Skupštine na prijamu i naglasila da je ponosna na svoj uspjeh koji vidi samo kao početak niza drugih uspjeha te najavila osvajanje zlata na svjetskom prvenstvu.

            Trener Vedad Mulaomerović zahvalio je predsjedniku Skupštine na financijskoj pomoći za odlazak Kluba na natjecanje i napomenuo da je to bila jedina pomoć koju su članovi Kluba dobili od Distrikta za sudjelovanje na Europskom prvenstvu.

Napomenuo je da Doris u Klubu trenira dvije godine i da za to vrijeme nije preskočila nijedan trening te da je do sada imala šest borbi iz kojih je izišla kao pobjednik.

Na Europskom prvenstvu u kickboksu koje je održano od 4. do 15. studenoga 2021. godine u Budvi (Crna Gora), nastupilo je 1600 natjecatelja iz 39 zemalja. Doris je pobijedila u kategoriji stariji juniori kao reprezentativac BiH, a natjecala se u disciplini K1 stil.

Podijelite na društvenim mrežama