ODRŽAN PRIPREMNI SASTANAK ZA 17. REDOVITU SJEDNICU

mala Pripremni za 17 rs fotoVoditelji zastupničkih klubova Skupštine Brčko distrikta održali su danas pripremni sastanak na kojem su utvrdili dnevni red za 17. redovitu sjednicu.

Predsjednik Skupštine Siniša Milić rekao je da će se na dnevnom redu 17. redovite sjednice, u drugom čitanju, naći Nacrt zakona o igrama na sreću kao i Nacrt zakona o prekršajima Brčko distrikta.

„Očekujemo da će u poslovničkom roku u Skupštinu prispjeti i amandmani koji su najavljeni od ovlaštenih predlagača vezano za ovaj važan zakon“, istaknuo je Milić.

Milić je naveo da je na pripremnom sastanku dogovoreno da se Nacrt zakona o pčelarstvu, u drugom čitanju, razmatra na nekoj od idućih sjednica, jer izvješće s javne rasprave, koja je nedavno održana, još nije dostavljeno zastupnicima te da će biti potrebno amandmanski djelovati i na taj nacrt zakona.

Milić je kazao da će se na dnevnom redu naći i revizorsko izvješće o radu za prošlu godinu nekoliko institucija Brčko distrikta,  niz izvješća o radu i poslovanju javnih poduzeća i drugih pravnih osoba koje je formirao Distrikt, veliki broj informacija o radu tijela uprave koje su kandidirali zastupnici i niz odluka o utvrđivanju javnog interesa.

„Na zahtjev Socijalističke partije na 17. redovitoj sjednici Skupština će razmatrati i informacije o aktualnoj sigurnosnoj i epidemiološkoj situaciji na prostoru Brčko distrikta“, dodao je Milić.

Sjednica će biti održana 1. prosinca s početkom u 10 sati.

Podijelite na društvenim mrežama