PREDSJEDNIK SKUPŠTINE NOVOGODIŠNJIM DAROVIMA OBRADOVAO NAJMLAĐE SUGRAĐANE

mala Foto paketići vrtić deda mrazPredsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH Siniša Milić obradovao je novogodišnjim darovima djecu u vrtićima Javne ustanove „Naša djeca“, Mentalno-rehabilitacijskom i edukativnom centru i na Odjelu pedijatrije.

Za ove namjene Skupština je osigurala 530 novogodišnjih darova, a dio darova za djecu u vrtićima osiguran je u suradnji s članovima Kluba ljubitelja prirode iz Brčkog, koji su novogodišnje darove upotpunili promotivnim materijalima o važnosti očuvanja životnog okoliša, a u svrhu podizanja ekološke svijesti kod najmlađih.

Predsjednik Skupštine Siniša Milić rekao je da je podjela novogodišnjih darova tradicija Skupštine.Foto paketići Centar

„Ono što smo mi danas dobili od djece su njihovi osmjesi i zadovoljstvo i to jeste i treba biti motiv svih naših aktivnosti u strukturama vlasti u Brčkom“, rekao je predsjednik Milić.

Ravnatelj Javne ustanove Vrtić i zabavište „Naša djeca“ Jasna Jovičić rekla je da je dan podjele darova dan radosti za djecu i da je to bila njihova završna aktivnost ove godine.

Zlata Paprić, voditeljica Centra za mentalno zdravlje, rekla je da je kroz tretmane u  Mentalno-rehabilitacijskom i edukativnom centru prošlo oko 2 000 djece i da je u svakom trenutku oko 100 djece na tretmanu kod nekog od zaposlenih stručnih osoba, koje, kako kaže, rade u otežanim uvjetima zbog Covida-19.

Samir Mujkić, voditelj Odjela pedijatrije u brčanskoj bolnici rekao je da zbog akutnih zdravstvenih problema kroz Odjel prolazi veliki broj djece i da ih je na liječenju, trenutačno, sedmero.  Foto paketići pedijatrija 3

Podijelite na društvenim mrežama