НА ПРИПРЕМНОМ САСТАНКУ УТВРЂЕН ДНЕВНИ РЕД ЗА 10. РЕДОВНУ СЈЕДНИЦУ

mala Pripremni 10. RS На припремном састанку шефова посланичких клубова данас је утврђен дневни ред за 10. редовну сједницу Скупштине Брчко дистрикта БиХ од тридесет девет тачака.

На дневном реду, између осталог, наћи ће се нацрти закона о допунама закона о платама и накнадама буџетских корисника за неколико институција Дистрикта, као и Предлог закона о измјенама и допунама Закона о службеницима и намјештеницима у правосуђу те Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о предшколском васпитању и образовању.

Потпредсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ Иво Филиповић рекао је да су у дневни ред, на предлог Владе, увршћени и Извјештај о извршењу буџета за 2020. годину, нацрти закона о јавној имовини Брчко дистрикта и закона о власништву и другим стварним правима.

Потпредсједник је додао да ће се посланици на наредном засједању изјаснити и о неколико одлука о утврђивању јавног интереса.

Десета редовна сједница Скупштине Брчко дистрикта БиХ  биће одржана  у сриједу 16. јуна, по окончању наставка девете редовне сједнице. 

Подијелите на друштвеним мрежама