УНАПРЕЂИВАЊЕ ПОСЛОВАЊА БАНКАРСКОГ СЕКТОРА У ДИСТРИКТУ НАГОВЈЕШТАЈ ВЕЛИКИХ КАПИТАЛНИХ ИНВЕСТИЦИЈА

mala Nova banka 3Предсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић, који је данас присуствовао отварању нових просторија филијале Нове банке у Брчком, рекао је да му је драго што банкарски сектор види прилику за унапређивање свог пословања на простору дистрикта Брчко те да је то наговјештај великих капиталних инвестиција на простору наше локалне заједнице.

Милић је поручио да је потребно да сви заједно наставимо да радимо у интересу Дистрикта и његових грађана, а свим запосленима у Новој банци пожелио успјешан рад.

Градоначелник Брчког Есед Кадрић рекао је да пословање ове и многих банака на простору Дистрикта потврђује финансијску стабилност ове локалне заједнице и њен потенцијал за развој банкарског сектора те најавио изградњу јавне инфраструктуре  и реализацију великих приватних пословних иницијатива на добробит свих грађана.

Предсједник Управе Нове банке Синиша Аџић напоменуо је да је сарадња с Владом и Скупштином веома важна посебно кроз рад на заједничким пројектима, јер сматра да без развоја локалне заједнице и бизниса нема будућности ни за развој банкарског сектора.

Подијелите на друштвеним мрежама

email-login

Тренутно је ту:

Ко је на мрежи: 442 гостију и нема пријављених чланова