ПОСЛАНИЦИ У СКУПШТИНСКИМ КЛУПАМА 8. СЕПТЕМБРА

mala PripremniПосланици Скупштине Брчко дистрикта БиХ након редовне љетње паузе у скупштинске клупе враћају се у сриједу, 8. септембра, када ће бити одржана 13. редовна сједница.

На дневном реду 13. редовне сједнице, који је утврђен данас на састанку шефова посланичких клубова, наћи ће се педесет пет тачака.

Предсједник Скупштине Синиша Милић рекао је да је у дневни ред увршћен Предлог нацрта закона о електричној енергији Брчко дистрикта који је усвојен на сједници Владе, као и информација о актуелном стању безбједности, што је урађено на захтјев скоро свих посланичких клубова.Milić

Милић је напоменуо да су у дневни ред увршћене информације о актуелној епидемиолошкој ситуацији и о алокацији средстава која се додјељују БиХ од стране Међународног монетарног фонда, док је на захтјев главног ревизора, за наредну сједницу, одгођено разматрање ревизорских извјештаја.

„Били смо спремни да расправљамо о тим ревизорским извјештајима, али из техничких разлога то ћемо морати учинити на једној од наредних сједница“, појаснио је Милић.

Предсједник Милић је истакао да због обимног дневног реда, а ради квалитетне дискусије, постоји могућност да сједница траје два дана или да преостале тачке дневног реда буду пребачене за наредну сједницу.

Подијелите на друштвеним мрежама