ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ ПОСЈЕТИО МЈЕСНУ ЗАЈЕДНИЦУ ГРЧИЦА

mala Grčica foto 1Предсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ  Синиша Милић посјетио је данас мјесну заједницу Грчица и са руководством и грађанима те мјесне заједнице разговарао, прије свега, о проблемима у раду мјесне амбуланте у посљедњих седам дана.

Предсједник Скупштине информисао је грађане да од данас амбуланта и лабораторија поново раде у пуном капацитету у редовним терминима као и раније, те да је до проблема у раду дошло због одласка на боловање неколико запослених усљед заразе Ковидом.

„У разговору са менаџментом Јавне здравствене установе  изнашли смо рјешење и амбуланта је поново почела са узорковањем крви. Искористили смо прилику да разговарамо и о побољшању услуга амбуланте, што ћу пренијети менаџменту Јавне здравствене установе", рекао  је Милић.

Он је напоменуо да је овом приликом разговарано и о неопходном  санирању напуштеног градилишта преко пута објекта Мјесне заједнице и уклањању дизалице са тог мјеста јер годинама представљају опасност за грађане, о чему је, како је рекао,  обавијестио представнике Инспектората.

Милић је најавио да ће сљедеће године у тој мјесној заједници почети изградња омладинског центра, једног од значајнијих пројеката у Грчици.

Предсједник Мјесне заједнице Грчица Ведран Јовичић захвалио je предсједнику Скупштине на посјети и на помоћи око рјешавања горућих проблема ове мјесне заједнице.

Подијелите на друштвеним мрежама

email-login

Тренутно је ту:

Ко је на мрежи: 256 гостију и нема пријављених чланова