ОДРЖАН ПРИПРЕМНИ САСТАНАК ЗА 17. РЕДОВНУ СЈЕДНИЦУ

mala Pripremni za 17 rs fotoШефови посланичких клубова Скупштине Брчко дистрикта одржали су данас припремни састанак на којем су утврдили дневни ред за 17. редовну сједницу.

Предсједник Скупштине Синиша Милић рекао је да ће се на дневном реду 17. редовне сједнице, у другом читању, наћи Нацрт закон о играма на срећу као и Нацрт закона о прекршајима Брчко дистрикта.

„Очекујемо да ће у пословничком року у Скупштину приспјети и амандмани који су најављени од стране овлашћених предлагача везани за овај важан закон“, истакао је Милић.

Милић је навео да је на припремном састанку договорено да се Нацрт закона о пчеларству, у другом читању, разматра на некој од наредних сједница, јер извјештај са јавне расправе, која је недавно одржана, још није достављен посланицима те да ће бити потребно амандмански дјеловати и на тај нацрт закона.

Он је навео да ће се на дневном реду наћи и ревизорски извјештаји о раду за прошлу годину неколико институција Брчко дистрикта, низ извјештаја о раду и пословању јавних предузећа и других правних лица која је формирао Дистрикт, велики број информација о раду органа управе које су кандидовали посланици и низ одлука о утврђивању јавног интереса.

„На захтјев Социјалистичке партије на 17. редовној сједници Скупштина ће разматрати и информације о актуелној безбједносној и епидемиолошкој ситуацији на простору Брчко дистрикта“, додао је Милић.

Сједница ће бити одржана 1. децембра с почетком у 10.00 часова.

Подијелите на друштвеним мрежама

email-login

Тренутно је ту:

Ко је на мрежи: 410 гостију и нема пријављених чланова