Видео Скупштина Брчко дистрикта БиХ

Овдје можете погледати промотивни видео Скупштине Брчко дистрикта БиХ. Више видео записа можете пронаћи на нашем You Tube каналу. Скупштина Брчко дистрикта БиХ

У ОРГАНИЗАЦИЈИ СКУПШТИНЕ И ВЛАДЕ БРЧКО ДИСТРИКТА УПРИЛИЧЕН ПРИЈЕМ ЗА НОВИНАРЕ

mala Prijem za novinare 2 002Традиционални новогодишњи пријем за представнике медија који раде и дјелују на подручју Дистрикта први пут je приређен у заједничкој  организацији Скупштине и Владе Брчко дистрикта БиХ.

Предсједник Скупштине Синиша Милић сарадњу са медијима протеклих годину дана оцијенио је задовољавајућом те изразио наду да ће тако бити и у 2022. години.

„Представницима медија и њиховим породицама, пожелио бих здравље, срећу и много пословног успјеха, а свима нама у дистрикту Брчко, нарочито онима који су у јавном послу, било да је ријеч о политичарима или о онима који су у служби информисања грађана, више толеранције, јер то је предуслов да овдје у дистрикту Брчко остваримо сарадњу која је пријеко потребна да бисмо, прије свега, подигли економију, а тиме људима омогућили и услове за живот у дистрикту Брчко“, поручио је предсједник Милић.

Задовољан сарадњом Владе и медија у виду квалитетног и објективног извјештавања брчанске јавности био је и градоначелник Брчко дистрикта Есед Кадрић.

„Имамо прилично изазовну годину иза себе, у којој су Влада и Скупштина успјеле да све изазове превазиђу. Остварен је значајан напредак у виду реализације конкретних пројеката и активности који се могу препознати у нашој заједници. Ово је била добра прилика да потврдимо да смо имали врло добру и коректну сарадњу, да се аутентично пренесу све важне информације које су неопходне да се спознају у јавности и да новинари у Брчком имају наше пуно поштовање“, истакао је градоначелник Кадрић.

Подијелите на друштвеним мрежама

email-login

Тренутно је ту:

Ко је на мрежи: 339 гостију и нема пријављених чланова