ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ ОТВОРИО 1. НОВОГОДИШЊИ ТУРНИР У СТРЕЉАШТВУ

mala Turnir streljaštvo Milić prvi hitac foto 5Предсједник Скупштине Брчко дистрикта Синиша  Милић отворио је данас 1. Новогодишњи турнир у стрељаштву, који су организовали Извиђачи Брчко дистрикта подовом сто година од формирања првог Извиђачког одреда  у Брчком.

Предсједник Милић изразио је жељу да турнир постане традиционалан.

„Извиђачи на овај начин добијају и свој простор и услове за даљи рад. Кад нешто траје сто година онда је то сасвим сигурно доказ квалитета и рада. Ту има мјеста за све, дјецу и њихове родитеље“, рекао је Милић и пожелио им да трају још сто година.

Иван Клашнић, начелник Савеза извиђача Брчко дистрикта БиХ  рекао је да су турниром почели своје активности планиране за ову  годину, те се захвалио предсједнику Скупштине на покровитељству турнира.

Клашнић је истакао да ће турнир трајати два дана и да у њему учествују извиђачи Брчко дистрикта подијељени у три групе.

Милица Гарић, која је извиђач девет година, рекла је  да је недавно отварање стрељане пружило више могућности у раду извиђача.

Душан Пејић рекао је да је током шест година колико је он извиђач научио много практичних ствари које се тичу сналажења у природи те позвао суграђане да постану дио извиђачког тима.

Подијелите на друштвеним мрежама

email-login

Тренутно је ту:

Ко је на мрежи: 283 гостију и нема пријављених чланова