Видео Скупштина Брчко дистрикта БиХ

Овдје можете погледати директан пренос сједница Скупштине Брчко дистрикта БиХ или снимак посљедње сједнице. Више видео записа можете пронаћи на нашем You Tube каналу. Скупштина Брчко дистрикта БиХ

МИЛИЋ ОТВОРИО ПРВИ МЕЂУНАРОДНИ ПОЛУМАРАТОН У БРЧКОМ

mala 3 foto maratonПредсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић отворио је први Међународни полумаратон у Брчком чији је организатор био Атлетски клуб „CROSS“ из тог града.

Предсједник Милић рекао је да се на овај начин атлетика поново враћа у Брчко и да ће до краја године бити одржан низ значајних спортских догађаја међу којима се очекује и одржавање Видовданске трке која је, како је истакао, бренд Дистрикта. 

„Влада и Скупштина Брчко дистрикта ће наставити да подржавају спортске манифестације. Циљ нам је да управо из Брчког пошаљемо што више оваквих слика спортских догађаја и дружења младих. То је будућност Брчко дистрикта“, рекао је Милић.

На првом Међународном полумаратону у Брчком учествовало је више од 300 такмичара из БиХ и региона, а побједници главне трке на 21 километар били су Млађен Самарџић из Атлетског клуба „Маратон“ Брчко у мушкој и Слађана Стаменковић из Атлетског клуба „Црвена Звезда“ из Банатског Брестовца у женској конкуренцији.

Истовремено је одржано и првенство БиХ и Републике Српске.

Шампион оба првенства у мушкој конкуренцији био је Млађен Самарџић. У женској конкуренцији првенство БиХ освојила је Дијана Манђерало из Атлетског клуба „Пулс“ Томиславград, док је првенство Републике Српске освојила  Луција Кимани. 

1 foto maraton

2 foto maraton

Подијелите на друштвеним мрежама

email-login

Тренутно је ту:

Ко је на мрежи: 607 гостију и нема пријављених чланова