Видео Скупштина Брчко дистрикта БиХ

Овдје можете погледати директан пренос сједница Скупштине Брчко дистрикта БиХ или снимак посљедње сједнице. Више видео записа можете пронаћи на нашем You Tube каналу. Скупштина Брчко дистрикта БиХ

ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ ОТВОРИО ИЗЛОЖБУ ПОСВЕЋЕНУ ИВИ АНДРИЋУ

mala izlozba 2Предсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић прогласио је отвореном  изложбу посвећену Иви Андрићу која је уприличена у Галерији „Сава Шумановић“ у Брчком поводом 60 година од Андрићевог добијања Нобелове награде за књижевност.

Предсједник Милић је истакао да је и данас веома актуелна животна филозофија овог нобеловца, који је важио за изврсног познаваоца психологије и карактера људи који живе на овим просторима.

Захвалио је Државном архиву Србије на уступљеној грађи за изложбу Српском просвјетном и културном друштву "Просвјета" у Брчком, које је организатор ове изложбе.izlozba3

Потпредсједник „Просвјете“ Ведрана Драгичевић рекла је да је изложба била планирана прошле године, али да је због епидемије вируса корона њено отварање одгођено, те да је Брчко други град у БиХ у којем је изложба организована, након што је представљена посјетиоцима Андрићграда у Вишеграду у Галерији „Лубарда“.

Изложба ће бити отворена до петог маја.

Подијелите на друштвеним мрежама

email-login

Тренутно је ту:

Ко је на мрежи: 224 гостију и нема пријављених чланова