Predsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH primio kadete Rukometne reprezentacije BiH

mala Rukometaši kod predsjednika SkupštineEsed Kadrić, predsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH primio je danas Rukometnu kadetsku reprezentaciju BiH. Izrazio je zadovoljstvo ovim susretom i rekao da je veoma rado prihvatio da Skupština Brčko distrikta bude pokrovitelj trodnevnog boravka kadetskih reprezentacija BiH i Slovenije koje će tokom vikenda igrati dvije utakmice.

 

 „U Brčkom imamo veoma kvalitetan rukometni klub i cijenim da će ovi susreti i utakmice, kao i turnir koji ćemo imati u decembru značajno doprinijeti daljem razvoju rukometnog sporta u Distriktu“, rekao je predsjednik Kadrić.

Rukometaši kod predsjednika Skupštine

Poručio je da je Brčko otvoreno prema državnoj i svim selekcijama koje žele da dođu na pripreme ili takmičenja i izrazio uvjerenje da će Brčko  kao domaćin stvoriti i bolje uslove za okupljanja sportista.

Nebojša Golić, selektor Reprezentacije zahvalio se domaćinima i RK

 “Lokomotiva“ koji je tehnički organizator susreta kadetskih reprezentacija. Rekao je da su u kadetskoj reprezentaciji rukometaši iz gotovo svih rukometnih klubova i da su rad, disciplina i što veći broj susreta i utakmica najvažniji za razvoj i uspjeh sportista.

Edin Klis, kapiten reprezentacije koji dolazi iz RK „Krivaja“ Zavidovići  izjavio je kako se nada da će na utakmicama koje će igrati pokazati zašto su baš oni izabrani u ovu reprezentaciju.

U znak zahvalnosti za gostoprimstvo reprezentativci su predsjedniku Kadriću uručili zahvalnicu.

Rukometaši  uručili zahvalnicu

Februar 2018
Po Ut Sr Ce Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4

email-login

Trenutno je tu:

Ko je na portalu: 115 gostiju i nema prijavljenih članova