Prekinuta 25. redovita sjednica Skupštine. Nastavak za 15 dana.

14. veljače 2018.

Zastupnici Skupštine Brčko distrikta BiH usvojili su danas na 25. redovitoj sjednici Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnim poduzećima i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o visokom obrazovanju u Brčko distriktu BiH u prvom čitanju, dok je razmatranje Nacrta zakona o zaštiti od nasilja u obitelji u drugom čitanju odloženo za narednu sjednicu Skupštine.

Opširnije...

Zasjedalo Povjerenstvo za praćenje primjene Zakona o spomenicima i simbolima u Brčko distriktu BiH

12. 2. 2018.

Povjerenstvo za praćenje primjene Zakona o spomenicima i simbolima u Brčko distriktu BiH razmatralo je i usvojilo Izvješće o obilasku lokacija za izgradnju spomenika i simbola po zahtjevima pet mjesnih zajednica. Članovi ovog Povjerenstva obišli su u srijedu 7. veljače 2018. godine lokacije za izgradnju spomenika i simbola i razgovarali s podnositeljima zahtjeva u mjesnim zajednicama Gluhakovac, Meraje, 4. srpanj, Brezovo Polje i Brod. Zajedno s članovima Povjerenstva lokacije su obišli i predstavnici Odjela za prostorno planiranje i imovinskopravne poslove Vlade Brčko distrikta BiH.

Opširnije...

Završena javna rasprava o Prijedlogu proračuna Brčko distrikta BiH za 2018. godinu

Sukladno odluci Skupštine Brčko distrikta BiH, Povjerenstvo za proračun uspješno je organiziralo i provelo javne rasprave o Prijedlogu proračuna Brčko distrikta za 2018. godinu.

Opširnije...

Predsjednik Skupštine primio mlade veleposlanike pomirenja iz deset gradova u BiH

 9. 2. 2018.

Predsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH Esed Kadrić razgovarao je danas s mladim veleposlanicima pomirenja iz deset gradova u BiH koji s Udrugom Magacin Kabare iz Sarajeva realiziraju projekt „re:Generacija“ koji ima za cilj da educira i motivira mladež da zagovaraju pomirenje i suživot svih naroda, osobito među mlađim generacijama.

Opširnije...

25. REDOVITA SJEDNICA SKUPŠTINE

Sjednica će se održati 14. veljače 2018. godine (srijeda) s početkom u 10 sati, u skupštinskoj dvorani za sjednice.

Opširnije...

Utvrđen dnevni red 25. redovite sjednice Skupštine Brčko distrikta BiH

8. 2. 2018.

Voditelji zastupničkih klubova u Skupštini Brčko distrikta BiH dogovorili su se na pripremnom sastanku da se 25. redovita sjednica Skupštine održi u srijedu 14. veljače 2018. godine.

Opširnije...