20. REDOVITA SJEDNICA SKUPŠTINE

mala 19.sjednica Skupština  Foto 1Sjednica će se održati 29. studenoga 2017. godine (srijeda) s početkom u 10 sati, u skupštinskoj dvorani za sjednice.

 

Opširnije...

Čestitka predsjednika i dopredsjednika Skupštine, povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine

„Danom državnosti prisjećamo se 25. studenoga 1943. godine kada je Bosna i Hercegovina definirana kao jedinstvena i nedjeljiva država, u kojoj će svi narodi imati ista prava. Prilika je da se sjetimo zajedništva ZAVNOBiH-a i iskoristimo ga u gradnji bolje, europske budućnosti kako naše zemlje tako i Brčko distrikta BiH.

Pred nama je zadatak da izgradimo moderno i napredno društvo, u kojem će svatko imati sigurnu budućnost i moći ostvariti svoje težnje i potencijale. Mladi ljudi su naša snaga, a njihovi rezultati u pravim uvjetima gdje se otvaraju radna mjesta i zapošljava mladež, pridonijet će stabilnosti Bosne i Hercegovine u svijetu. Stoga, nikad ne smijemo prestati raditi za bolju Bosnu i Hercegovinu, bolji Brčko distrikt BiH i bolje sutra, jer je to naša misija. Zajedničkim snagama podignimo našu državu na mjesto koje zaslužuje, mjesto uspješne europske države.

Sretan Vam 25. studeni, Dan državnosti Bosne i Hercegovine!“

 

Potpredsjednik Skupštine                                        Predsjednik Skupštine

     Ivo Filipović                                                                 Esed Kadrić 

Održana javna rasprava o Nacrtu zakona o zabrani pušenja i drugih oblika uporabe duhana i duhanskih proizvoda na javnim mjestima u Brčko distriktu BiH

mala Javna rasprava foto 1Sukladno Odluci Skupštine Brčko distrikta BiH danas je u Skupštini održana javna rasprava o Nacrtu zakona o zabrani pušenja i drugih oblika uporabe duhana i duhanskih  proizvoda, koju je organiziralo Povjerenstvo za rad zdravstvo i socijalnu skrb. Tomislav Stjepanović, predsjedatelj ovog Povjerenstva rekao je da će mišljenja i prijedlozi s javne rasprave biti dostavljeni zastupnicima Skupštine. On je podsjetio na osnovne odredbe iz Nacrta ovog zakona i rekao da će se njegovim donošenjem uvesti zbrana korištenja duhana i duhanskih proizvoda na javnim mjestima, u institucijama ali i ugostiteljskim objektima gdje će se morati vidljivo označiti i adekvatno izolirati prostor za pušače. 

Opširnije...

Utvrđen dnevni red 20. redovite sjednice Skupštine

mala Pripremni sastanak  Foto 1Voditelji zastupničkih klubova Skupštine Brčko distrikta BiH dogovorili su danas da se 20. redovita sjednica Skupštine održi u srijedu 29. studenoga 2017. godine. Na dnevnom redu će se naći nekoliko prijedloga zakona, više odluka  o utvrđivanju javnog interesa i nekoliko informacija.

Opširnije...

Javna rasprava o Nacrtu zakona o zabrani pušenja i drugih oblika uporabe duhana i duhanskih proizvoda

Sukladno Odluci Skupštine Brčko distrikta BiH 23. studenoga 2017. godine s početkom u 12 sati u velikoj dvorani Skupštine bit će održana javna rasprava o Nacrtu zakona o zabrani pušenja i drugih oblika uporabe duhana i duhanskih  proizvoda.

Odluku i Nacrt zakona preuzmite OVDJE!

Predsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH primio kadete rukometne reprezentacije BiH

mala Rukometaši kod predsjednika SkupštineEsed Kadrić, predsjednik Skupštine Brčko distrikta primio je danas rukometnu kadetsku reprezentaciju BiH. On je izrazio zadovoljstvo ovim susretom i rekao da je veoma rado prihvatio da Skupština Brčko distrikta bude pokrovitelj trodnevnog boravka kadetskih reprezentacija BiH i Slovenije koje će tijekom vikenda igrati dvije utakmice.

Opširnije...

email-login

Trenutno je tu:

Imamo 119 gostiju i nema članova online