Skupština Brčko distrikta BiH završila 20. i započela 21. redovitu sjednicu

mala Sjednica SkupštineSkupština Brčko distrikta BiH završila je jučer, kasno poslijepodne 20. redovitu sjednicu Skupštine na kojoj je razmatrana Informacija Direkcije za financije  Brčko distrikta BiH o trošenju javnih sredstava po osnovi dotacija i subvencija u razdoblju od 2014. do 2017. godine.

Opširnije...

Predsjednik i dopredsjednik Skupštine na svečanom otvaranju poslovnog objekta u Plazuljama

mala Bili Brig foto 01Predsjednik i dopredsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH Esed Kadrić i Ivo Filipović nazočili su danas svečanom otvorenju poslovnog objekta Bili Brig d. o. o. u Brčkom.

Opširnije...

Povjerenstvo za rad, zdravstvo i socijalnu skrb o Nacrtu zakona o zabrani pušenja

mala Komisija za  rad zdravstvo i socijalnu zaštituSkupštinsko Povjerenstvo za rad, zdravstvo i socijalnu skrb razmatralo je danas, na desetoj redovitoj sjednici, izvješća i zapisnike s javne rasprave o Nacrtu zakona o zabrani pušenja i drugih oblika uporabe duhana i duhanskih proizvoda na javnim mjestima u Brčko distriktu BiH.

Opširnije...

Šesta godišnja konferencija tajnika radnih tijela parlamenata i skupština BiH na Jahorini

mala esta godišnja konferencij na Jahorini foto 01

Osnaživanje rada parlamenata u integracijama preko jačanja koordinacije radnih tijela za europske integracije i uključivanje građanskog društva u relevantne procese teme su dvodnevne konferencije koja se održava na Jahorini, u čijem radu sudjeluju voditelj Stručne službe Skupštine Brčko distrikta BiH Jovo Galić, stručni savjetnik za normativno-pravne poslove Esed Omerović i stručna suradnica za rad s Povjerenstvom za europske integracije Skupštine Brčko distrikta Amra Halkić.

Opširnije...

21. REDOVITA SJEDNICA SKUPŠTINE

mala 19.sjednica Skupština  Foto 1Sjednica će se održati po završetku nastavka 20. redovite sjednice Skupštine Brčko distrikta BiH zakazanog za 13. prosinca 2017. godine (srijeda), s početkom u 10 sati u skupštinskoj dvorani za sjednice.

Opširnije...

Utvrđen dnevni red 21. redovite sjednice Skupštine Brčko distrikta BiH

mala Pripremni sastanak 21. sjednice SBDBiH Foto1Voditelji zastupničkih klubova u Skupštini Brčko distrikta BiH dogovorili su danas da se nova, 21. redovita sjednica Skupštine održi u srijedu, 13. prosinca 2017. godine, nakon završetka 20. redovite sjednice. Na pripremnom sastanku je  dogovoreno da se u dnevni red uvrsti dvadesetak točaka.

Opširnije...