Skupština završila 16. i započela 17. redovnu sjednicu

mala Foto 1 sjednica Skupštine

Skupština Brčko distrikta BiH prekinula je sinoć 17. redovnu sjednicu na poslaničkim pitanjima. Ova sjednica počela je nakon cjelodnevne rasprave o pitanjima sa 16. redovne sjednice među kojima je bila Informacija o sprovođenju svih postupaka za utvrđivanje i naplatu akcize od strane Porezne uprave Brčko distrikta BiH.

Opširnije...

Komisija za rad zdravstvo i socijalnu zaštitu Skupštine podržala izmjene zakona o dječijoj i socijalnoj zaštiti.

mala foto 3 sjednica KomisijeKomisija za rad zdravstvo i socijalnu zaštitu Skupštine Brčko distrikta BiH razmatrala je prednacrte zakona o izmjenama i dopunama Zakona o dječijoj i Zakona o socijalnoj zaštiti. Komisija je podržala izmjene i dopune ovih propisa koji će na kvalitetniji način urediti ove oblasti.

Opširnije...

Održana šesta sjednica Komisije za evropske integracije

mala DSCN5600Komisija za evropske integracije Skupštine Brčko distrikta BiH održala je danas šestu sjednicu na kojoj su razmatrana pitanja organizacije Dana otvorenih vrata.

Opširnije...

17. REDOVNA SJEDNICA

mala 16 sjednicaSjednica će se održati po završetku nastavka 16. redovne sjednice Skupštine Brčko distrikta BiH zakazanog za 11. oktobar 2017. godine (srijeda) s početkom u 10 sati, u skupštinskoj sali za sjednice.

Opširnije...

Zakazana 17. redovna sjednica Skupštine

mala PripremniNa današnjem pripremnom sastanku šefova poslaničkih klubova Skupštine Brčko distrikta BiH dogovoreno je da nova, 17. redovna, sjednica Skupštine bude održana u srijedu 11. oktobra.

Opširnije...

16. REDOVNA SJEDNICA (ažuriran materijal za nastavak)

mala DSCN5510Sjednica  je zakazana za  27. 9. 2017. godine (srijeda) u 10 sati, u velikoj sali Skupštine a počet će nakon prezentacije nalaza i zaključaka studije izvodljivosti „Komunalni projekat u Brčko distriktu BiH“. Studiju izvodljivosti poslanicima i predstavnicima izvršne vlasti prezentovat će konsultant Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

Opširnije...