Скупштина завршила 16. и започела 17. редовну сједницу.

mala Foto 1 sjednica SkupštineСкупштина Брчко дистрикта прекинула је синоћ 17. редовну сједницу на посланичким питањима. Ова сједница почела је након цјелодневне расправе о питањима са 16. редовне сједнице међу којима је била и Информација о спровођењу свих поступака за утврђивање и наплату акцизе од стране Пореске управе Брчко дистрикта БиХ.

Опширније...

Комисија за рад здравство и социјалну заштиту Скупштине подржала измјене закона о дјечјој и социјалној заштити.

mala foto 3 sjednica KomisijeКомисија за рад здравство и социјалну заштиту Скупштине Брчко дистрикта БиХ разматрала је преднацрте закона о измјенама и допунама Закона о дјечјој заштити и Закона о социјалној заштити. Комисија је подржала измјене и допуне ових прописа чиме ће на квалитетнији начин бити уређене наведене области.

Опширније...

Одржана шеста сједница Комисије за европске интеграције

mala DSCN5600

Комисија за европске интеграције Скупштине Брчко дистрикта БиХ одржала је данас шесту сједницу на којој су разматрана питања организације Дана отворених врата.

Опширније...

17. РЕДОВНA СЈЕДНИЦA

mala 16 sjednica

Сједница ће се одржати по завршетку наставка 16. редовне сједнице Скупштине Брчко дистрикта БиХ заказаног за 11. октобар 2017. године (сриједа) с почетком у 10 часова, у скупштинској сали за сједнице.

Опширније...

Заказана 17. редовна сједница Скупштине

mala PripremniНа данашњем припремном састанку шефова посланичких клубова Скупштине Брчко дистрикта договорено је да 17. редовна сједница Скупштине буде одржана у сриједу 11. октобра.

Опширније...

16. РЕДОВНA СЈЕДНИЦA (ажуриран материјал за наставак)

mala DSCN5510

Сједница  је заказана за  27. септембар 2017. године (сриједа) у 10 часова, у великој сали Скупштине, а почеће након презентације налаза и закључака студије изводљивости „Комунални пројекат у Брчко дистрикту БиХ“. Студију изводљивости посланицима и представницима извршне власти презентоваће консултант Европске банке за обнову и развој (EBRD).

Опширније...

email-login

Тренутно је ту:

Ко је на мрежи: 224 гостију и нема пријављених чланова