ЧЕСТИТКА ПРЕДСЈЕДНИКА И ПОТПРЕДСЈЕДНИКА СКУПШТИНЕ ПОВОДОМ ПРАВОСЛАВНЕ НОВЕ ГОДИНЕ

„Свим грађанима Брчко дистрикта који нову годину славе по јулијанском календару честитамо наступајућу Православну нову 2022. годину са жељом да им донесе здравље, срећу и напредак. 

Нека нам и овај празник укаже на важност поштовања другог и другачијег, пунећи наша срца љубављу и срећом, на путу к бољем сутра.  

Срећна Православна нова година!“

Потпредсједник Скупштине                                       Предсједник Скупштине

          Иво Филиповић                                                         Синиша Милић

ЧЕСТИТКА ПРЕДСЈЕДНИКА И ПОТПРЕДСЈЕДНИКА СКУПШТИНЕ ПОВОДОМ ПРАВОСЛАВНОГ БОЖИЋА

„Свим суграђанима православне вјере упућујемо најискреније честитке поводом најрадоснијег хришћанског празника – Божића.

Нека Божић у ваша срца донесе љубав и мир, а у ваше домове здравље, радост и благостање.

Брига за ближњег, заједништво и слога, поштовање другог и другачијег,  и све оне људске вриједности које промовише ово празнично вријеме нека свима нама буду путоказ и смјерница током цијеле године.

Желимо вам да Божић дочекате у кругу својих породица, с пријатељима и комшијама у духу традиције и обичаја, славећи живот.

Мир Божји – Христос се роди!“

ПОТПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ                                ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ

         Иво Филиповић                                                            Синиша Милић

ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ УГОСТИО НАДУ СТЈЕПАНОВИЋ, ПОЗНАТОГ ФИЛМСКОГ РАДНИКА

mala Prijem Nada foto 3Предсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић угостио је данас у просторијама Скупштине Брчанку Наду Стјепановић, успјешног сниматеља у филмској умјетности, која живи и ради у Њујорку, и њеног оца Вукашина.

Опширније...

ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ ОТВОРИО 1. НОВОГОДИШЊИ ТУРНИР У СТРЕЉАШТВУ

mala Turnir streljaštvo Milić prvi hitac foto 5Предсједник Скупштине Брчко дистрикта Синиша  Милић отворио је данас 1. Новогодишњи турнир у стрељаштву, који су организовали Извиђачи Брчко дистрикта подовом сто година од формирања првог Извиђачког одреда  у Брчком.

Опширније...

ЧЕСТИТКА ПРЕДСЈЕДНИКА И ПОТПРЕДСЈЕДНИКА СКУПШТИНЕ ПОВОДОМ НОВЕ ГОДИНЕ

„Поводом наступајуће 2022. године, свим нашим суграђанима упућујемо искрене честитке уз жеље да им нова година донесе много здравља, успјеха, личне и породичне среће.

Желимо да сви ми, а нарочито они који учествују у јавном животу имамо више разумијевања и толеранције за друго и другачије, јер је то важно за нашу будућност.

Скупштина Брчко дистрикта БиХ ће и у наредној години наставити да обавља своје надлежности и изналази најбоља рјешења за добробит свих грађана Дистрикта.

Надамо се да ћете заједно с нама и у новој години дијелити оптимизам да, у интересу локалне заједнице, заједничким и одговорним радом превладамо све тешкоће на путу ка остварењу економског и социјалног напретка. 

Срећна Нова 2022. година!“

Потпредсједник Скупштине                                              Предсједник Скупштине

       Иво Филиповић                                                                     Синиша Милић

У ОРГАНИЗАЦИЈИ СКУПШТИНЕ И ВЛАДЕ БРЧКО ДИСТРИКТА УПРИЛИЧЕН ПРИЈЕМ ЗА НОВИНАРЕ

mala Prijem za novinare 2 002Традиционални новогодишњи пријем за представнике медија који раде и дјелују на подручју Дистрикта први пут je приређен у заједничкој  организацији Скупштине и Владе Брчко дистрикта БиХ.

Предсједник Скупштине Синиша Милић сарадњу са медијима протеклих годину дана оцијенио је задовољавајућом те изразио наду да ће тако бити и у 2022. години.

Опширније...