УСВОЈЕНЕ ИЗМЈЕНЕ И ДОПУНЕ ЗАКОНА О ЛОВСТВУ

mala Foto 14.rs 4Скупштина Брчко дистрикта БиХ је на 14. редовном засједању, у првом читању,  једногласно усвојила Нацрт закона о измјени и допуни Закона о ловству Брчко дистрикта којим ће бити омогућен повремени лов на штеточине.

„Више пута у току године биће омогућен лов у зависности од потреба  док се не ријеши питање лова на подручју Брчко дистрикта, будући да је и даље на снази његова обустава“, рекао је предсједник Скупштине Синиша Милић.

Опширније...

14. РЕДОВНA СЈЕДНИЦA СКУПШТИНЕ

Сједница ће се одржати 22. септембрa 2021. године (сриједа) с почетком у 10 часова, у скупштинској сали за сједнице.    

Опширније...

МИЛИЋ: У БУЏЕТУ ЗА 2022. ГОДИНУ ПОТРЕБНО ОБЕЗБИЈЕДИТИ СРЕДСТВА ЗА РАД ДНЕВНОГ ЦЕНТРА

mala 3.OŠ 1„Упутићу амандмане на Предлог буџета за 2022. годину којим би се обезбиједила средства за сталну позицију професионалног асистента који ће радити са дјецом с потешкоћама у развоју која похађају Трећу основну школу, као и средства за формирање и рад дневног центра за ову дјецу и младе с подручја Дистрикта“, рекао је предсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић приликом посјете Трећој основној школи, једном од одјељења у Петој основној школи у које иду дјеца ромске националности и ЈУ обданиште „Наша дјеца“ у насељу Илићка, а поводом Недјеље дјетета.

Опширније...

ОДЛУКA О ОДРЖАВАЊУ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ О ПРЕДЛОГУ БУЏЕТА БРЧКО ДИСТРИКТА БиХ ЗА 2022. ГОДИНУ

Јавна расправа биће одржана у временском периоду од  21.  до 23. октобра 2021. године, у предвиђеним терминима, како слиједи:

Опширније...

ПРЕДЛОГ БУЏЕТА ДИСТРИКТА ЗА 2022. ГОДИНУ УШАО У СКУПШТИНСКУ ПРОЦЕДУРУ

mala Vanredna 2Предлог буџета Брчко дистрикта БиХ за 2022. годину у износу од око 239.000.000 КМ ушао је у скупштинску процедуру након што је га Скупштина Дистрикта усвојила на петом ванредном засједању.

Опширније...

МИЛИЋ И ФИЛИПОВИЋ НА САСТАНКУ СА ШВАЈЦАРСКИМ АМБАСАДОРОМ

mala ambasador У Градској вијећници у Брчком одржан је састанак предсједника и потпредсједника Скупштине Дистрикта Синише Милића и Иве Филиповића, градоначелника Еседа  Кадрићa, његовог замјеникa Анте Домића,  амбасадора Швајцарске у БиХ Данијела Хуна и супервизора за Брчко Мајкла Скенлана.

Опширније...

email-login

Тренутно је ту:

Ко је на мрежи: 831 гостију и нема пријављених чланова