ДНЕВНИ РЕД ЗА 25. РЕДОВНУ СЈЕДНИЦУ СКУПШТИНЕ

Расположиви радни материјал преузмите OВДЈЕ.

Опширније...

У СРИЈЕДУ 25. РЕДОВНА СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ

mala Foto pripremni za 25.rsШефови посланичких клубова договорили су данас на припремном састанку да 25. редовна сједница Скупштине Брчко дистрикта БиХ са тридесет седам тачака дневног реда буде одржана у сриједу 25. маја. Предсједник Скупштине Синиша Милић рекао је да ће се на најављеној сједници расправљати о ребалансу буџета Дистрикта за 2022. годину уколико Влада Дистрикта и скупштинска Комисија за буџет припреме адекватне материјале за ту тачку.

Опширније...

ПРЕДСТАВЉЕН ПРОЈЕКАТ „ДИГИТАЛНО УПРАВЉАЊЕ ДЕМИНИРАНИМ ЗЕМЉИШТЕМ“

mala Foto 1 digitalizacija deminiranjeКомисија за европске интеграције Скупштине Брчко дистрикта одржала је данас сједницу на којој је члановима Комисије и представницима Владиних одјељења представљен пројекат „Дигитално управљање деминираним земљиштем на подручју Брчко дистрикта БиХ„ организације „Посавина без мина“. Предсједник организације „Посавина без мина“ Свјетлана Павловић истакла је да се овим пројектом нуди јединствено софтверско рјешење како би се на једном мјесту налазили сви подаци о деминираним површинама на подручју Дистрикта.

Опширније...

ИЗАБРАНО РАДНО ТИЈЕЛО САВЈЕТА НАЦИОНАЛНИХ МАЊИНА

mala  фото 3На конститутивној сједници Савјета националних мањина Брчко дистрикта, која је одржана данас, за  предсједавајућег Савјета изабран је Асмир Хускић из ромске националне мањине, а његови замјеници ће бити Лидија Љубојевић из црногорске националне мањине и Ирмела Турбић из турске националне мањине.

Опширније...

ПОЧЕЛА РЕКОНСТРУКЦИЈА УЛИЦА И ПУТЕВА НА ПОДРУЧЈУ ДИСТРИКТА

mala Radovi ulica foto 1Предсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ Синиша Милић обишао је данас радове на реконструкцији улица Вука Караџића и Душана Васиљева којим је озваничен  почетак грађевинских радова на више локација на подручју Дистрикта.

Опширније...

УСВОЈЕН ЗАКОН О РЕГУЛИСАЊУ ЦИЈЕНА У БРЧКО ДИСТРИКТУ БиХ

mala 24 рс фото 1Скупштина Брчко дистрикта је на 24. редовном засједању усвојила Закон о регулисању цијена, у другом читању, којим би требало да се стабилизује раст цијена на тржишту и спријечи досадашња пракса неуједначених цијена производа на рафовима и приликом наплате. Предсједник Скупштине Синиша Милић је напоменуо да су ентитети овај закон донијели много раније и да су Законом предвиђене новчане казне за оне који не буду поступали по закону.

Опширније...

email-login

Тренутно је ту:

Ко је на мрежи: 301 гостију и нема пријављених чланова