Видео Скупштина Брчко дистрикта БиХ

Овдје можете погледати промотивни видео Скупштине Брчко дистрикта БиХ. Више видео записа можете пронаћи на нашем You Tube каналу. Скупштина Брчко дистрикта БиХ

ПОЛОЖЕН КАМЕН ТЕМЕЉАЦ ЗА ИЗГРАДЊУ ОМЛАДИНСКОГ ЦЕНТРА У ГРЧИЦИ

mala Foto 2 kamen temeljac grčicaПредсједник Скупштине Брчко дистрикта Синиша Милић и градоначелник Брчко дистрикта Есед Кадрић положили су данас камен темељац за изградњу објекта омладинског центра у мјесној заједници Грчица.

Опширније...

НА ТРГУ МЛАДИХ ОБИЉЕЖЕН СВЈЕТСКИ ДАН СРЦА

mala Foto 1 svjetski dan srcaПредсједник Скупштине Брчко дистрикта Синиша Милић придружио се данас на Тргу младих  члановима Удружења дијабетичара и грађанима у обиљежавању Свјетског дана срца.

Опширније...

ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА О ПРЕДЛОГУ РЕБАЛАНСА БУЏЕТА

mala Foto 1 Javna raspravaСкупштинска Комисија за буџет одржала је јавну расправу о предлогу измјене буџета Брчко дистрикта за 2022. годину у износу  од 37.327.763,39 KM,  на коју се одазвао велики број грађана, представника мјесних заједница и удружења.

Опширније...

ОДЛУКА О ОДРЖАВАЊУ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ О ПРЕДЛОГУ РЕБАЛАНСА

Опширније...

ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ПЧЕЛАРСТВА

mala Foto 2 Milić obilazak izlagačaНа Тргу младих у Брчком данас је отворен 15. Међународни сајам пчеларства, пчелињих производа и опреме који је окупио   пчеларе из БиХ, Србије и Хрватске.

Отварању сајма присуствовао је предсједник Скупштине Брчко дистрикта Синиша Милић који је заједно с градоначелником Еседом Кадрићем и организаторима сајма обишао излагаче.

Опширније...

У ПРВОМ ЧИТАЊУ УСВОЈЕНЕ ИЗМЈЕНЕ И ДОПУНЕ ЗАКОНА О СПОРТУ И ЗАКОНА О УДРУЖЕЊИМА И ФОНДАЦИЈАМА

mala Foto 1 30.rsСкупштина Брчко дистрикта је на 30. редовном засједању , у првом читању, усвојила нацрте закона о допуни Закона о спорту и о измјенама и допунама Закона о удружењима и фондацијама Брчко дистрикта.

Опширније...

email-login

Тренутно је ту:

Ко је на мрежи: 415 гостију и нема пријављених чланова