USVOJENE IZMJENE I DOPUNE ZAKONA O LOVSTVU

mala Foto 14.rs 4Skupština Brčko distrikta BiH je na 14. redovitom zasjedanju, u prvom čitanju,  jednoglasno usvojila Nacrt zakona o izmjeni i dopuni Zakona o lovstvu Brčko distrikta kojim će biti omogućen povremeni lov na štetnike.

„Više puta tijekom godine bit će omogućen lov u ovisnosti od potreba dok se ne riješi pitanje lova na području Brčko distrikta budući da je i dalje na snazi njegova obustava“, rekao je predsjednik Skupštine Siniša Milić.

Opširnije...

14. REDOVITA SJEDNICA SKUPŠTINE

Sjednica će se održati 22. listopada 2021. godine (srijeda) s početkom u 10 sati, u skupštinskoj dvorani za sjednice.   

Opširnije...

MILIĆ: U PRORAČUNU ZA 2022. GODINU POTREBNO OSIGURATI SREDSTVA ZA RAD DNEVNOG CENTRA

mala 3.OŠ 1„Uputit ću amandmane na Prijedlog proračuna za 2022. godinu kojim bi se osigurala sredstva za stalnu poziciju profesionalnog asistenta koji će raditi s djecom s poteškoćama u razvoju koja pohađaju Treću osnovnu školu, kao i sredstva za formiranje i rad dnevnog centra za ovu djecu i mladež s područja Distrikta“ rekao je predsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH Siniša Milić prilikom posjeta Trećoj osnovnoj školi, jednom od odjela u Petoj osnovnoj školi u koje idu djeca romske nacionalnosti i JU vrtić „Naša djeca“ u naselju Ilićka, a povodom Tjedna djeteta.

Opširnije...

ODLUKA O ODRŽAVANJU JAVNE RASPRAVE O PRIJEDLOGU PRORAČUNA BRČKO DISTRIKTA BiH ZA 2022. GODINU

Javna rasprava bit će održana u vremenskom razdoblju od  21.  do 23. listopada 2021. godine, u predviđenim terminima, kako slijedi:

Opširnije...

PRIJEDLOG PRORAČUNA DISTRIKTA ZA 2022. GODINU UŠAO U SKUPŠTINSKU PROCEDURU

mala Vanredna 2Prijedlog proračuna Brčko distrikta BiH za 2022. godinu u iznosu od oko 239.000.000 KM ušao je u skupštinsku proceduru nakon što je ga Skupština Distrikta usvojila na petom izvanrednom zasjedanju.

Opširnije...

MILIĆ I FILIPOVIĆ NA SASTANKU SA ŠVICARSKIM VELEPOSLANIKOM

mala ambasador U Gradskoj vijećnici u Brčkom  održan je sastanak predsjednika i dopredsjednika Skupštine Distrikta Siniše Milića i Ive Filipovića, gradonačelnika Eseda Kadrića, njegovog zamjenika Ante Domića, veleposlanika Švicarske u BiH Daniela Hunna i supervizora za Brčko Michaela Scanlana.

Opširnije...