Video Skupštine Brčko distrikta BiH

Ovdje možete pogledati promotivni video Skupštine Brčko distrikta BiH. Više snimaka možete potražiti na našem You Tube kanalu. Skupština Brčko distrikta BiH.

FILIPOVIĆ URUČIO MEDALJE FINALISTIMA KUP-a BiH U ŽENSKOJ ODBOJCI

mala Filipović medalje 1Potpredsjednik Skupštine Brčko distrikta Ivo Filipović  uručio je zlatne medalje odbojkašicama brčanskog Bimal-Jedinstva nakon što su, po trinaesti put, osvojile KUP BiH.

Potpredsjednik Filipović, koji je zajedno s predstavnikom glavnog sponzora Kluba Natašom Pucar uručio i srebrne medalje protivničkim igračima - odbojkašicama banjalučkog „Voleja“, nije krio zadovoljstvo što su njegove sugrađanke na domaćem terenu još jednom potvrdile da su najbolje u ženskoj odbojci u BiH i pokazale da je Brčko grad sporta, prije svega odbojke.  

„Utakmica je bila odmor za dušu. Ove djevojke ostavile su srce na terenu za svaki osvojeni poen i na kraju trijumfovale. Bila je to radost kako za njih tako i za nas koji smo sve to posmatrali s tribina“, rekao je Filipović.Filipović medalje 2

U finalnoj utakmici KUP-a BiH u ženskoj odbojci, koja je odigrana u subotu u dvorani Gimnazije, odbojkašice „Bimal – Jedinstva“ savladale su banjalučki „Volej“ rezultatom 3:0, po setovima je bilo 25:17; 25:16 i 25:14.

Iz ŽOK „Bimal-Jedinstvo“ zahvalili su se na pomoći u organizaciji finalne utakmice Vladi i Skupštini Brčko distrikta BiH, sponzorima i prijateljima kluba, kao i vjernim navijačima i publici koji su se odazvali u velikom broju.

„Čast i veliko zadovoljstvo je igrati utakmicu pred punim tribinama navijača, zvaničnika vlasti, odbojkaškim radnicima, novinarima. Pozivamo vas sve da i u sljedećim utakmicama dođete u dvoranu Gimnazije i pomognete nam u osvajanju i šampionske titule Bosne i Hercegovine“, poručili su iz ŽOK „Bimal - Jedinstvo.

Podijelite na društvenim mrežama