PREDSJEDNIK SKUPŠTINE POSJETIO MJESNU ZAJEDNICU GRČICA

mala Grčica foto 1Predsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH  Siniša Milić posjetio je danas mjesnu zajednicu Grčica i s rukovodstvom i građanima te mjesne zajednice razgovarao, prije svega, o problemima u radu mjesne ambulante u posljednjih sedam dana.

Predsjednik Skupštine informirao je građane da od danas ambulanta i laboratorija ponovno rade u punom kapacitetu u redovitim terminima kao i ranije te da je do problema u radu došlo zbog odlaska na bolovanje nekoliko zaposlenih zbog zaraze COVID-om.

„U razgovoru s menadžmentom Javne zdravstvene ustanove  pronašli smo rješenje i ambulanta je ponovno počela s uzimanjem uzoraka krvi. Iskoristili smo priliku da razgovaramo i o poboljšanju usluga ambulante, što ću prenijeti menadžmentu Javne zdravstvene ustanove", rekao je Milić.

Napomenuo je da je ovom prilikom razgovarano i o potrebnom saniranju napuštenog gradilišta preko puta objekta Mjesne zajednice i uklanjanju dizalice s tog mjesta jer godinama predstavljaju opasnost za građane, o čemu je, kako je rekao, obavijestio predstavnike Inspektorata.

Milić je najavio da će sljedeće godine u toj mjesnoj zajednici početi izgradnja omladinskog centra, jednog od značajnijih projekata u Grčici.

Predsjednik Mjesne zajednice Grčica Vedran Jovičić zahvalio je predsjedniku Skupštine na posjetu i na pomoći oko rješavanja gorućih problema ove mjesne zajednice.

Podijelite na društvenim mrežama