BILTENLAT

   

   

   

   

  DUGME REGISTRA

  skupstinalogogif

  SLUŽBENI GLASNIK

  sglasnik

   

  Ime i prezime:
  Senad Osmanović 
   
  Datum rođenja:
  14. 7. 1981. godine
   
  Mjesto rođenja:
  Brčko
   
  Prebivalište:
  Brčko
   
  Stranačka pripadnost:
  SDA - Stranka demokratske akcije, potpredsjednik OO SDA Brčko, predsjednik MO SDA Brod, član Izvršnog odbora OO SDA Brčko, član Etičkog odbora SDA BiH. 
   
  Poslanik u Skupštini:
  Od 2020. godine
   
  Dužnost u Skupštini:
  Predsjedavajući Komisije za obrazovanje, sport, kulturu i saradnju s vjerskim zajednicama. Član Zakonodavne komisije i Komisije za budžet. 
   

   

  Stručna sprema:

  VSS
   
  Strani jezici:
  Engleski
   

  Biografija: 

  Diplomirao na Filozofskom fakultetu, odsjek Historija, Univerzitet u Tuzli. 2005. godine radio kao nastavnik historije u  Šestoj osnovnoj školi, a  2006. radio kao nastavnik historije u Sedmoj i Drugoj osnovnoj školi u Brčkom. Od 2012. do 2013. godine bio je šef Pododjela za ljudske resurse i zapošljavanje u Odjeljenju za obrazovanje Vlade Brčko distrikta BiH. Od 2013. do 2016. godine radio kao nastavnik historije u Drugoj osnovnoj školi u Brčkom. Od 2016. do 2020. godine bio šef Odjeljenja za obrazovanje u Vladi Brčko distrikta BiH. Oženjen, otac dvoje djece.

   
   
  Kontakt:
  Telefon:
  E-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

  Napomena: Poslanici Skupštine Brčko distrikta BiH sami su ispunili obrazac s biografskim podacima, isključivo za potrebe prezentacije na Web-stranici. Vrsta i obim podataka koji su objavljeni na ovoj stranici predstavljaju njihov vlastiti izbor, a Stručna služba Skupštine intervenisala je samo u slučaju pravopisnih i gramatičkih grešaka.

  Please publish modules in offcanvas position.