BILTENLAT

   

   

   

   

  DUGME REGISTRA

  skupstinalogogif

  SLUŽBENI GLASNIK

  sglasnik

   

  Ime i prezime:
  Eldad Mrkaljević
   
  Datum rođenja:
  15. 10. 1990. godine
   
  Mjesto rođenja:
  Brčko
   
  Prebivalište:
  Brčko
   
  Stranačka pripadnost:
  Stranka demokratske akcije (SDA)
   
  Poslanik  u Skupštini:
  Od 2021. godine
   
  Dužnost u Skupštini:
  Član Komisije za budžet, Komisije za komunalnu, javnu djelatnost, i zaštitu okoline i Komisije za sprovođenje Kodeksa ponašanja poslanika Skupštine.
   
  Stručna sprema:
  VSS
   
  Strani jezici:
  Engleski
   
  Biografija:
  Osnovnu i srednju školu završio u Brčkom, a Tehnološki fakultet na Univerzitetu u Tuzli, gdje je stekao zvanje Bachelor- inžinjer prehrambene tehnologije 2013. godine, a zatim i zvanje magistra iz oblasti upravljanja kvalitetom i sigurnošću hrane 2015. godine. Radio kao tehnolog u Voćar d.o.o., rukovodilac tehničko-tehnološke pripreme proizvodnje u Bosnaplod d.o.o. te kao profesor tehnološke grupe predmeta u JU Poljoprivredna i medicinska škola Brčko. Predsjednik Asocijacije mladih SDA Brčko i član Predsjedništva Asocijacije mladih SDA BiH.   
   
  Kontakt:
  Telefon:
  E-mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

  Napomena: Poslanici Skupštine Brčko distrikta BiH sami su ispunili obrazac s biografskim podacima, isključivo za potrebe prezentacije na Web-stranici. Vrsta i obim podataka koji su objavljeni na ovoj stranici predstavljaju njihov vlastiti izbor, a Stručna služba Skupštine intervenisala je samo u slučaju pravopisnih i gramatičkih grešaka.

  Please publish modules in offcanvas position.