17. REDOVITA SJEDNICA SKUPŠTINE

Sjednica će se održati 1. prosinca 2021. godine (srijeda) s početkom u 10 sati, u skupštinskoj dvorani za sjednice.    

Opširnije...

ODRŽAN PRIPREMNI SASTANAK ZA 17. REDOVITU SJEDNICU

mala Pripremni za 17 rs fotoVoditelji zastupničkih klubova Skupštine Brčko distrikta održali su danas pripremni sastanak na kojem su utvrdili dnevni red za 17. redovitu sjednicu.

Predsjednik Skupštine Siniša Milić rekao je da će se na dnevnom redu 17. redovite sjednice, u drugom čitanju, naći Nacrt zakona o igrama na sreću kao i Nacrt zakona o prekršajima Brčko distrikta.

Opširnije...

ORGANIZIRAN PRIJAM ZA EUROPSKOG PRVAKA U KICKBOKSU DORIS ŽIVKOVIĆ

mala FOTO Prijem za Doris Zivkovic Predsjednik Skupštine Brčko distrikta Siniša Milić organizirao je danas u prostorijama Skupštine prijam za europsku prvakinju u kickboksu, Doris Živković iz brčanskog kluba STORM GYM i njezinog trenera Vedada Mulaomerovića.

Predsjednik Milić tom prilikom rekao je da borilački športovi moraju naći mjesto u financiranju iz lokalnog proračuna jer su rezultati koje je postigla  Doris, ali i drugi klubovi borilačkih športova doprinijeli promociji Brčko distrikta kao rijetko koji šport na ovim prostorima.

Opširnije...

PREDSJEDNIK SKUPŠTINE POSJETIO MJESNU ZAJEDNICU GRČICA

mala Grčica foto 1Predsjednik Skupštine Brčko distrikta BiH  Siniša Milić posjetio je danas mjesnu zajednicu Grčica i s rukovodstvom i građanima te mjesne zajednice razgovarao, prije svega, o problemima u radu mjesne ambulante u posljednjih sedam dana.

Predsjednik Skupštine informirao je građane da od danas ambulanta i laboratorija ponovno rade u punom kapacitetu u redovitim terminima kao i ranije te da je do problema u radu došlo zbog odlaska na bolovanje nekoliko zaposlenih zbog zaraze COVID-om.

Opširnije...

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O PČELARSTVU IZAZVALA VELIKO INTERESIRANJE PČELARA

mala Foto - Javna rasprava- zakon o pčelarstvuJavna rasprava o Nacrtu zakona o pčelarstvu Brčko distrikta, koja je održana u velikoj dvorani Skupštine, izazvala je veliko interesiranje pčelara koji su iznijeli niz primjedbi na predloženi tekst Zakona.

Siniša Golić, predsjedatelj skupštinskog Povjerenstva za ekonomski razvitak i poljoprivredu, koje je bilo nositelj javne rasprave, rekao je da će Povjerenstvo i Odjel za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo pažljivo analizirati sve prijedloge i primjedbe pčelara koje su iznijeli tijekom javne rasprave o Nacrtu zakona o pčelarstvu, te da će određeni broj primjedbi biti uvršten kroz amandmansko djelovanje do konačnog usvajanja Zakona.

Opširnije...

ODRŽANA ŠESTA IZVANREDNA SJEDNICA, USVOJEN TREĆI REBALANS PRORAČUNA

mala 6. vanredna sjednica-rebalansNa šestom izvanrednom zasjedanju, koje je održano danas, Skupština Brčko distrikta usvojila je treći rebalans proračuna Distrikta za 2021. godinu u iznosu od 16.414.000 KM.

Proračun Distrikta za 2021. godinu na ovaj način povećan je na oko 277.000.000 KM.

Opširnije...