ОРГАНИЗОВАН ПРИЈЕМ ЗА ЕВРОПСКОГ ПРВАКА У КИК-БОКСУ ДОРИС ЖИВКОВИЋ

mala FOTO Prijem za Doris Zivkovic Предсједник Скупштине Брчко дистрикта Синиша Милић организовао је данас у просторијама Скупштине пријем за европског првака у кик-боксу Дорис Живковић из брчанског клуба Storm Gym и њеног тренера Ведада Мулаомеровића.

Предсједник Милић, том приликом, рекао је да борилачки спортови морају наћи мјесто у финансирању из локалног буџета јер су резултати које је постигла Дорис, али и други клубови борилачких спортова допринијели промоцији Брчко дистрикта као ријетко који спорт на овим просторима.

„Нимало не сумњам у њене будуће резултате. На нама је да пратимо те младе људе и ради промоције Брчко дистрикта и ради њих самих, јер су то добра дјеца, спортски карактери и на понос Брчко дистрикта“, истакао је Милић.

Дорис Живковић захвалила се предсједнику Скупштине на пријему и нагласила да је поносна на свој успјех који види само као почетак низа других успјеха, те  најавила освајање злата на свјетском првенству.

            Тренер Ведад Мулаомеровић захвалио се предсједнику Скупштине на финансијској помоћи за одлазак Клуба на такмичење и напоменуо да је то била једина помоћ коју су чланови Клуба добили од Дистрикта за учествовање на Европском првенству.

Он је напоменуо да  Дорис у Клубу тренира двије године и да за то вријеме није прескочила ниједан тренинг, те да је до сада имала шест борби из којих је изашла као побједник.

На Европском првенству у кик-боксу које је одржано од 4. до 15. новембра 2021. године у Будви (Црна Гора) наступило је 1600 такмичара из тридесет девет земаља. Дорис је побиједила у категорији старији јуниори као репрезентативац БиХ, а такмичила се у дисциплини К1 стил.

Подијелите на друштвеним мрежама

email-login

Тренутно је ту:

Ко је на мрежи: 249 гостију и нема пријављених чланова