17. РЕДОВНA СЈЕДНИЦA СКУПШТИНЕ

Сједница ће се одржати 1. децембра  2021. године (сриједа) с почетком у 10 часова, у скупштинској сали за сједнице.    

Опширније...

ОДРЖАН ПРИПРЕМНИ САСТАНАК ЗА 17. РЕДОВНУ СЈЕДНИЦУ

mala Pripremni za 17 rs fotoШефови посланичких клубова Скупштине Брчко дистрикта одржали су данас припремни састанак на којем су утврдили дневни ред за 17. редовну сједницу.

Предсједник Скупштине Синиша Милић рекао је да ће се на дневном реду 17. редовне сједнице, у другом читању, наћи Нацрт закон о играма на срећу као и Нацрт закона о прекршајима Брчко дистрикта.

Опширније...

ОРГАНИЗОВАН ПРИЈЕМ ЗА ЕВРОПСКОГ ПРВАКА У КИК-БОКСУ ДОРИС ЖИВКОВИЋ

mala FOTO Prijem za Doris Zivkovic Предсједник Скупштине Брчко дистрикта Синиша Милић организовао је данас у просторијама Скупштине пријем за европског првака у кик-боксу Дорис Живковић из брчанског клуба Storm Gym и њеног тренера Ведада Мулаомеровића.

Предсједник Милић, том приликом, рекао је да борилачки спортови морају наћи мјесто у финансирању из локалног буџета јер су резултати које је постигла Дорис, али и други клубови борилачких спортова допринијели промоцији Брчко дистрикта као ријетко који спорт на овим просторима.

Опширније...

ПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ ПОСЈЕТИО МЈЕСНУ ЗАЈЕДНИЦУ ГРЧИЦА

mala Grčica foto 1Предсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ  Синиша Милић посјетио је данас мјесну заједницу Грчица и са руководством и грађанима те мјесне заједнице разговарао, прије свега, о проблемима у раду мјесне амбуланте у посљедњих седам дана.

Предсједник Скупштине информисао је грађане да од данас амбуланта и лабораторија поново раде у пуном капацитету у редовним терминима као и раније, те да је до проблема у раду дошло због одласка на боловање неколико запослених усљед заразе Ковидом.

Опширније...

ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ЗАКОНА О ПЧЕЛАРСТВУ ИЗАЗВАЛА ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ПЧЕЛАРА

mala Foto - Javna rasprava- zakon o pčelarstvuЈавна расправа о Нацрту закона о пчеларству Брчко дистрикта, која је одржана у великој сали Скупштине, изазвала је велико интересовање пчелара који су изнијели низ примједби на предложени текст закона.

Синиша Голић, предсједавајући скупштинске Комисије за економски развој и пољопривреду, која је била носилац јавне расправе, рекао је да ће Комисија и Одјељење за пољопривреду, шумарство и водопривреду пажљиво анализирати све предлоге и примједбе пчелара које су изнијели током јавне расправе о Нацрту закона о пчеларству, те да ће одређени број примједби бити увршћен кроз амандманско дјеловање до коначног усвајања закона.

Опширније...

ОДРЖАНА ШЕСТА ВАНРЕДНА СЈЕДНИЦА, УСВОЈЕН ТРЕЋИ РЕБАЛАНС БУЏЕТА

      mala 6. vanredna sjednica-rebalans На шестом ванредном засједању, које је одржано данас, Скупштина Брчко дистрикта усвојила је трећи ребаланс буџета Дистрикта за 2021. годину у износу од 16.414.000 КМ.

       Буџет Дистрикта за 2021. годину на овај начин повећан је на око 277.000.000 КМ.

Опширније...

email-login

Тренутно је ту:

Ко је на мрежи: 466 гостију и нема пријављених чланова