Име и презиме: slika заступника


Назад на листу посланика
Радослав Богићевић
 
Датум рођења:
3. јануар 1953.
 
Мјесто рођења:
Поточари, Брчко
 
Пребивалиште:
Брчко
 
Страначка припадност:
СДС-НДП
 
Посланик од:
19. новембра 2008.
 
Дужност у Скупштини:
Предсједавајући Комисије за комуналну, јавну дјелатност и заштиту околине
 
Стручна спрема:
ВСС, дипломирани технолог
 
Страни језици:
 
 
Биографија:
Радослав (Богољуба) Богићевић рођен је 3. јануара 1953. године у Поточарима, општина Брчко. Основну школу завршио је у Брчком, средњу текстилну у Загребу, а техничку у Винковцима. Вишу текстилну школу завршио је у Београду, а Технолошки факултет у Бањалуци. 
Радио је као директор фабрике чарапа у ТК Интерплет, затим као професор у Техничко-школском центру Брчко. Био је предсједник Извршног одбора Скупштине општине Брчко и генерални директор Интерплета Брчко. 
Политичко ангажовање: био је члан Савеза комуниста, члан Српске демократске странке и посланик у претходна два мандата Скупштине. Члан је Народног демократског покрета и потпредсједник ове странке на нивоу РС. 
Отац двоје дjеце.
 
Контакт:
Телефон: 065 649-522
Е-маил:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Напомена : Заступници Скупштине Брчко дистрикта БиХ сами су испунили образац с биографским подацима, искључиво за потребе презентације на Веб-страници. Врста и обим података који су објављени на овој страници представљају њихов властити избор а Стручна служба Скупштине интервенисала је само у случају правописних и граматичких грешака.

Подијелите на друштвеним мрежама