Име и презиме: slika заступника


Назад на листу посланика
Суад Бурић
 
Датум рођења:
21. јул 1966.
 
Мјесто рођења:
Брчко
 
Пребивалиште:
Башескија 11, Брчко
 
Страначка припадност:
Независни посланик
 
Посланик од:
26. јануара 2011.
 
Дужност у Скупштини:
Предсједавајући Комисије за младе
 
Стручна спрема:
ВСС
 
Страни језици:
Енглески и њемачки - пасивно
 
Биографија:
Рођен је 21. јула 1966.године. Основну и средњу школу, ЦУО "Бориша Ковачевић" завршио је у Брчком. Звање дипломираног економисте стекао је 1991. године на Економском факултету у Брчком. 
На радном мјесту самосталног програмера у ДД "Меркур" радио је 1992. године. У периоду од 1996. до 1998. године радио је као шеф комерцијале у ДД "Новоградња" Брчко - Горњи Рахић, а од тада до успостављања Брчко дистрикта БиХ, у мултиетничкој админстрацији Брчко, био је шеф Одсјека за обнову и развој. Од успостављања Дистрикта па све до 2008. године радио је као шеф Пододјељења за подршку мјесним заједницама, удружењима грађана и НВО. Од 2009. године ради у ЈП "Комунално Брчко" као ПР службеник.
 
Контакт:
Телефон: 049.217.675
Е-маил:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Напомена : Заступници Скупштине Брчко дистрикта БиХ сами су испунили образац с биографским подацима, искључиво за потребе презентације на Веб-страници. Врста и обим података који су објављени на овој страници представљају њихов властити избор а Стручна служба Скупштине интервенисала је само у случају правописних и граматичких грешака.

Подијелите на друштвеним мрежама