Име и презиме: slika заступника


Назад на листу посланика
Аднан Драпић
 
Датум рођења:
16. 9. 1962.
 
Мјесто рођења:
Травник
 
Пребивалиште:
 
 
Страначка припадност:
Независни посланик
 
Посланик од:
19. новембра 2008.
 
Дужност у Скупштини:
Предсједавајући Комисије за праћење рада Владе, институција Дистрикта и представке грађана и члан Комисије за буџет
 
Стручна спрема:
ВСС, дипломирани економиста
 
Страни језици:
 
 
Биографија:
Рођен је 16. септембра 1962. године у Травнику. Основну и средњу школу завршио је у Брчком, где је завршио и Економски факултет и стекао звање дипломираног економисте. У даљем усавршавању у струци, стекао је сертификат за звање самосталног рачуновође, издат од Завода за рачуноводство и ревизију ФБиХ. 
Радио је у Дирекцији ПТТ саобраћаја Брчко до 1995. године. Након тога, до 2004. године радио је у ЕРЦ Брчко, а 2005. године именован је за шефа Одјељења за урбанизам и имовинско-правне послове у Влади Брчко дистрикта БиХ. Септембра 2006. године именован је за шефа Одјељења за привредни развој, спорт и културу. Избором за посланика у Скупштину Брчко дистрикта БиХ, у складу са Законом о сукобу интереса, поднио је оставку на функцију шефа Одјељења за привредни развој спорт и културу. Ожењен је, отац троје дјеце
 
Контакт:
Телефон:
Е-маил:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.; Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Напомена : Заступници Скупштине Брчко дистрикта БиХ сами су испунили образац с биографским подацима, искључиво за потребе презентације на Веб-страници. Врста и обим података који су објављени на овој страници представљају њихов властити избор а Стручна служба Скупштине интервенисала је само у случају правописних и граматичких грешака.

Подијелите на друштвеним мрежама