Име и презиме: 9-sinisa-golic


Назад на листу посланика
Синиша Голић
 
Датум рођења:
11. септембар 1972. године  
 
Мјесто рођења:
Сарајево
 
Пребивалиште:
Брчко
 
Страначка припадност:
Партија демократског прогреса (ПДП)
 
Посланик у Скупштини:

Од 2010. године

 
Дужност у Скупштини:

Предсједавајући Комисије за економски развој и пољопривреду. Члан Законодавне комисије, Комисије за буџет и Комисије за јавну безбједност и надзор над радом Полиције.

 
Стручна спрема:
ВСС, дипломирани инжењер електротехнике - мастер
 
Страни језици:
Енглески
 
Биографија:

Рођен је 11. септембра 1972. године у Сарајеву, гдје је завршио основну школу и математичку гимназију. Дипломирао је на Електротехничком факултету Универзитета у Београду. На истом факултету, на постдипломским студијама припрема магистарски рад.
Од марта 2000. године запослен је у Мтел а. д. Бања Лука, Дирекција за маркетинг и продају. 
У периоду од 2002. до 2008. године радио је и као асистент на Економском факултету у Брчком на предметима Смјера пословна информатика. Коаутор је универзитетских уџбеника. 
Предсједник је Општинског одбора Партије демократског прогреса Брчко, чији је члан од 2001. године. Члан је Главног одбора Партије демократског прогреса. 
Ожењен је, отац двоје дјеце.

 
Контакт:
Телефон:

Мејл:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Напомена : Посланици Скупштине Брчко дистрикта БиХ сами су испунили образац с биографским подацима, искључиво за потребе презентације на Веб-страници. Врста и обим података који су објављени на овој страници представљају њихов властити избор, а Стручна служба Скупштине интервенисала је само у случају правописних и граматичких грешака.

Подијелите на друштвеним мрежама

email-login

Тренутно је ту:

Ко је на мрежи: 328 гостију и нема пријављених чланова