Име и презиме: 28-eldad-mrkaljevic


Назад на листу посланика
Елдад Мркаљевић
 
Датум рођења:
15. октобар 1990. године
 
Мјесто рођења:

Брчко

 
Пребивалиште:
Брчко
 
Страначка припадност:

Странка демократске акције (СДА)

 
Посланик у Скупштини:
Од 2021. године
 
Дужност у Скупштини:
Члан Комисије за буџет, Комисије за комуналну, јавну дјелатнoст, и заштиту околине и Комисије за спровођење Кодекса понашања посланика Скупштине.
 
Стручна спрема:
ВСС
 
Страни језици:
Енглески 
 
Биографија:
Основну и средњу школу завршио у Брчком, а Технолошки факултет на Универзитету у Тузли, гдје је стекао звање бачелор инжeњер прехрамбене технологије 2013. године, а затим и звање магистра из области управљања квалитетом и сигурношћу хране 2015. године. Радио као технолог у „Воћар“ д. о. о., руководилац техничко-технолошке припреме производње у „Боснаплод“ д. о. о., те као професор технолошке групе предмета у ЈУ Пољопривредна и медицинска школа Брчко. Предсједник Асоцијације младих СДА Брчко и члан Предсједништва Асоцијације младих СДА БиХ.   
 
Контакт:
Телефон:
Мејл:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Напомена : Посланици Скупштине Брчко дистрикта БиХ сами су испунили образац с биографским подацима, искључиво за потребе презентације на Веб-страници. Врста и обим података који су објављени на овој страници представљају њихов властити избор, а Стручна служба Скупштине интервенисала је само у случају правописних и граматичких грешака.

Подијелите на друштвеним мрежама