Име и презиме: 27-senad-osmanovic


Назад на листу посланика
Сенад Османовић
 
Датум рођења:
14. јул 1981. године
 
Мјесто рођења:
Брчко 
 
Пребивалиште:
Брчко 
 
Страначка припадност:

Странка демократске акције (СДА). Потпредсједник ОО СДА Брчко, предсједник МО СДА Брод, члан Извршног одбора ОО СДА Брчко, члан Етичког одбора СДА БиХ.

 
Посланик у Скупштини:
Од 2020. године
 
Дужност у Скупштини:
Предсједавајући Комисије за образовање, спорт, културу и сарадњу с вјерским заједницама. Члан Законодавне комисије и Комисије за буџет.
 
Стручна спрема:
ВСС
 
Страни језици:
Енглески
 

Биографија:  

Дипломирао на Филозофском факултету, Одсјеку историје, Универзитета у Тузли. 2005. године радио као наставник историје у  Шестој основној школи, а  2006. радио као наставник историје у Седмој и Другој основној школи у Брчком. 2012–2013. године био је шеф Пододјељења за људске ресурсе и запошљавање у Одјељењу за образовање Владе Брчко дистрикта БиХ. 2013–2016. године радио као наставник историје у Другој основној школи у Брчком. 2016–2020. године био шеф Одјељења за образовање у Влади Брчко дистрикта БиХ. Ожењен, отац двоје дјеце.

 
 
Контакт:
Телефон:
Мејл:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Напомена : Посланици Скупштине Брчко дистрикта БиХ сами су испунили образац с биографским подацима, искључиво за потребе презентације на Веб-страници. Врста и обим података који су објављени на овој страници представљају њихов властити избор, а Стручна служба Скупштине интервенисала је само у случају правописних и граматичких грешака.

Подијелите на друштвеним мрежама