Video Skupštine Brčko distrikta BiH

Ovdje možete pogledati promotivni video Skupštine Brčko distrikta BiH. Više snimaka možete potražiti na našem You Tube kanalu. Skupština Brčko distrikta BiH.

POLOŽEN KAMEN-TEMELJAC ZA IZGRADNJU OMLADINSKOG CENTRA U GRČICI

mala Foto 2 kamen temeljac grčicaPredsjednik Skupštine Brčko distrikta Siniša Milić i gradonačelnik Brčko distrikta Esed Kadrić položili su danas kamen-temeljac za izgradnju objekta Omladinskog centra u Mjesnoj zajednici Grčica.

Opširnije...

NA TRGU MLADIH OBILJEŽEN SVJETSKI DAN SRCA

mala Foto 1 svjetski dan srcaPredsjednik Skupštine Brčko distrikta Siniša Milić pridružio se danas na Trgu mladih  članovima Udruženja dijabetičara i građanima u obilježavanju Svjetskog dana srca.

Opširnije...

ODRŽANA JAVNA RASPRAVA O PRIJEDLOGU REBALANSA BUDŽETA

mala Foto 1 Javna raspravaSkupštinska Komisija za budžet održala je javnu raspravu o Prijedlogu izmjene Budžeta Brčko distrikta za 2022. godinu u iznosu  od 37.327.763,39 KM,  na koju se odazvao veliki broj građana, predstavnika mjesnih zajednica i udruženja.

Opširnije...

ODLUKA O ODRŽAVANJU JAVNE RASPRAVE O PRIJEDLOGU REBALANSA

 

Opširnije...

OTVOREN 15. MEĐUNARODNI SAJAM PČELARSTVA

mala Foto 2 Milić obilazak izlagačaNa Trgu mladih u Brčkom danas je otvoren 15. međunarodni sajam pčelarstva, pčelinjih proizvoda i opreme koji je okupio  pčelare iz BiH, Srbije i Hrvatske.

Otvaranju sajma prisustvovao je predsjednik Skupštine Brčko distrikta Siniša Milić koji je zajedno s gradonačelnikom Esedom Kadrićem i organizatorima sajma obišao izlagače.

Opširnije...

U PRVOM ČITANJU USVOJENE IZMJENE I DOPUNE ZAKONA O SPORTU I ZAKONA O UDRUŽENJIMA I FONDACIJAMA

mala Foto 1 30.rsSkupština Brčko distrikta je na 30. redovnom zasjedanju , u prvom čitanju, usvojila nacrte zakona o dopuni Zakona o sportu i o izmjenama i o dopunama Zakona o udruženjima i fondacijama Brčko distrikta.

Opširnije...