ПОТПРЕДСЈЕДНИК СКУПШТИНЕ ОТВОРИО „ГРАДСКУ РЕГАТУ – КАРНЕВАЛ НА ВОДИ 2021.“

mala Regata Filipović 2Потпредсједник Скупштине Брчко дистрикта БиХ Иво  Филиповић отворио је трећу Градску регату – карневал на води 2021. и том приликом истакао да је Скупштина подржала ову манифестацију чији је циљ промоција ријеке Саве.

Потпредсједник Филиповић напоменуо је да су капацитети ријеке Саве недовољно искоришћени, те да ће и Влада и Скупштина подржати уређење десне обале, што је и планирано.

Шеф Службе за туризам у Влади Брчко дистрикта БиХ Александар Ђурић рекао је да регата афирмише и наутичку и спортско-рекреативну страну ријеке као њених великих потенцијала који још нису у потпуности искоришћени за развој, прије свега, наутичког туризма, за шта Брчко има перспективу.

Портпарол регате Амир Софтић рекао је да је њен циљ унапређивање наутичког туризма  као и подизање свијести о важности очувања ријеке Саве, те да је регата постала регионални догађај са око 1 500 учесника.

Организатор Градске регате – карневала на води 2021. био је Наутички клуб Брчко.

Покровитељи манифестације били су Влада и Скупштина Брчко дистрикта, а помоћ у организацији пружили су и бројни спонзори. Regata 1

Подијелите на друштвеним мрежама

email-login

Тренутно је ту:

Ко је на мрежи: 355 гостију и нема пријављених чланова